USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Через «Бандерштат» Романюку «не було чим дихати»

6 Серпня 2014 09:50
Невдоволення «димовою завісою», викликаною вогнищами під час фестивалю «Бандерштат», що відбувся у Луцьку 1-3 серпня, висловив міський голова Микола Романюк.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 6 серпня.

Думку про «димову завісу» під час «Бандерштату» міський очільник висловиви під час доповіді директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького про дозвіл на облаштування систем автономного опалення на твердому паливі адміністративного приміщення на Винниченка, 39. Головний комунальник Луцька саме просив дозволу, аби дерев’яні відходи, викинуті лучанами на смітник, не везли на сміттєзвалище, а використовувались, як паливо.

«Після Бандерштату не було чим дихати, починаючи від Винниченка до Київського майдану. Не хотів би, щоб це повторилось», - відповів на це Микола Романюк і зауважив, що котли для твердого палива дуже забруднюють повітря димом через те, що виготовлені у невідповідності із стандартами.

Однак заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська зазначила, що із сучасними котлами таких проблем немає, тому рішення, яке запропонував Кубіцький, все ж таки ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дмитро Показати IP 6 Серпня 2014 09:52
Хай краще понюхає запах біля Карабасу Барабасу
махно Показати IP 6 Серпня 2014 10:09
Точно , возле Карабаха там рюський дух, там травкой пахнет. А может этого чинушу прогнать уже пора.?
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2014 12:04
Йде війна, гинуть щодня люди, а провокатори організовують фестивалі. Це рівнозначне танцям на могилах
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2014 12:16
Не треба переходити на особистості. Не було чим дихати не тільки Романюку, а й усім лучанам, що проживають у тих районах. І це правда. Але ж тепер людям не дозволено висловлювати свої думки, бо є групка молодиків, яка пробує нагло керувати усіма. Проте вони, на щастя, не є виразниками думки більшості городян.
лахматий будун Показати IP 6 Серпня 2014 14:22
і не лише дихати було нічим, а ще й неможливо спати. Крики дикі і гучні танці закінчувались біля 12!!! ночі. Потім містом бродили пяні молодики, кричали і свистали. А тварини в зоопарку? Про них хтось думав коли організовував цей шабаш під час війни? Де гроші з фестивалю? Де допомога армії про яку так кричав пан Гузь? Де повага і шана до хлопців які щодня помирають за нас?
Громадянин Показати IP 6 Серпня 2014 16:29
Цей фестиваль для придурків і неадекватів, нема де грошей діти, краще б воякам допомогли, які за таких дураків воюють. Совість би мали, в такий тяжкий час оргії влаштовувати-ганьба!
До Ігора Показати IP 6 Серпня 2014 19:26
Гузь і йому подібні це непотріб і на виборах вони отримають нуль цілих і нуль десятих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus