USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через аварію 15 тролейбусів заклякли в заторі. ФОТО

12 Лютого 2010 15:02
Вулиця Винниченка в Луцьку на півгодини стала місцем, де нервові пасажири спостерігали великий автомобільний затор.
«ВН» нарахували п’ятнадцять тролейбусів, які зібралися у чергу. Причиною цього стала дорожньо-транспортна пригода біля корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки, яка сталася близько опівдня.

На місці аварії працював інспектор дорожньо-патрульної служби. Втім, із чиєї вини сталося ДТП, він не пояснив. Відмахнувся: «Не заважайте працювати».

Очевидці розповідають, що тролейбус № 2 не розминувся з іномаркою «Shkoda». На перший погляд, жоден із транспортних засобів не отримав механічних пошкоджень.

Обійшлося без жертв. Щоправда, власник постраждалої іномарки отримав емоційний стрес. Поводився нестримано, нервував і нечемно гаркав на журналіста, який опинився на місці події.

Тим часом, винахідливі водії, щоб оминути місце ДТП, перед самим носом інспектора їздили по тротуарам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
TFA Показати IP 12 Лютого 2010 19:50
Саме цікаве те, що за кілька хвилин до того наче була аварія по іншій стороні вулиці, там теж тролейбуси стояли... Якийсь аварійний день сьогодні був...
Українець Показати IP 12 Лютого 2010 21:45
"Skoda" а не "Shkoda", ви ж журналісти.
Вікінг Показати IP 12 Лютого 2010 22:11
Слизько, а місцева влада вже думала, що весна прийде і все розтане. А по тротуарах я б теж їздив якби мав Лексуса. Без Лексуса ти букашка, а із Лексусом ти авторитет. Чому так склалося? Тьху!
Зиновій Пипка Показати IP 13 Лютого 2010 00:23
Бачте на останній фотці голова справа на задньому сидінні? То я))
goodok Показати IP 13 Лютого 2010 11:34
я в цей же день простояв в заторі на майдані Злуки (на Данила Галицького маршрутка не змогла виїхати і перегородила дорогу). Прикро, я малого в садок якраз віз і ми пропустили сніданок)) Довелось повертатись. А ще більше злить те, що на дорозі ковзанка, поруч ПО ТРОТУАРАХ ганяють ці маленькі смішні тракторці із "лопатою і відром", їдуть по одній тій самій стежці по декілька раз, просто марнують соляру! А тут поряд не дорога, а ковзанка... Якось не ефективно в нас в місті проблему ожеледі вирішують, все ждуть весну йомайо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus