USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через карантин луцьке депо щодня втрачає 10 тисяч гривень

17 Листопада 2009 15:02
Луцьке підприємство електротранспорту щодня через оголошений у місті карантин недоотримує 10 тисяч гривень, якщо порівнювати із дострайковими надходженнями до підприємства. За словами керманича луцького тролейбусного депо Костянтина Патракеєва, якби тариф становив менше 2 гривень, підприємство заробляло ще менше. Про він розповів у коментарі «Волинським новинам» 17 листопада.
Директор Луцького підприємства електротранспорту Костянтин Патракеєв зауважив, що хоча тариф на проїзд розміром у 2 гривні, уже діє близько двох тижнів, у депо ще не побачили від нього результатів. Зменшення кількості виручки Костянтин Патракеєв пов’язує із введенням в обласному центрі Волині карантину.
Щодо самого підприємства, то наказ про зміну штатного розпису уже підписаний директором Луцького підприємства електротранспорту. У тролейбусників є два місяці на ознайомлення із ним. За цим документом на підприємстві планується скоротити понад 30 працівників. За словами Костянтина Патракеєва, це – службовці.
А ось питання розрахунків із тролейбусниками у сфері заробітної платні залишається відкритим. Директор Луцького підприємства електротранспорту зауважив, що планується розрахуватися з працівниками до кінця поточного тижня. Зокрема, йдеться про заробітну платню за липень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Таня Показати IP 17 Листопада 2009 15:33
Луцькому депо завжди щось заважає. То субвенції недоотримали за пільговиків, то карантин став на заваді. Шкода от тільки працівників які місяцями без зарплати сидять, а за роботу тримаються, бо нікуди дітися.
Українець Показати IP 17 Листопада 2009 15:40
По перше,хай Патракеєв скаже які на маршрутках встановлені плани,а скільки він показує державі(план 360грн за зміну,державі показують 80-90грн.)По друге чув неодноразово від людей,що краще дочекаюсь ківерцівську маршрутку(по місту проїзд 1,00грн)чим платити шибанутому його здирницькі 2,00гривні.А по третє, знаю,що з понеділка готується черговий страйк працівників луцького депо.
KrEZ Показати IP 17 Листопада 2009 16:15
Ага, а еще эти маршрутки №15 "ползают" как черепахи, мол у них график! График графиком, но люди хотят побыстрее, а не со скоростью 5км в час, ехать!
seal Показати IP 17 Листопада 2009 21:22
За словами керманича луцького тролейбусного депо Костянтина Патракеєва, якби тариф становив менше 2 гривень, підприємство заробляло б ще менше. Це, мабуть, не один ВУЗ треба закінчити, щоб прийти до такого висновку.
Юка Показати IP 17 Листопада 2009 21:39
луцьке депо втрачає не через карантин, а через те, що на нього повісили маршрутки. окрім додаткових боргів підприємству вони нічого не принесли!
seal Показати IP 17 Листопада 2009 21:52
to Юка. А, по моєму, маршрути №15 і №9 найприбутковіші в місті. Якби їх виставили на конкурс, то від приватних перевізників відбою не було б. І, можливо, питання про підвищення вартості проїзду не постало б так гостро і різко? І їздили б ми з Вами по 1,5 грн, а не по 2 грн.
ДАРІЯ Показати IP 17 Листопада 2009 23:10
а вони що собі думали??? хто таке бачив,щоб у такому місті як Луцьк проїзд був 2 грн!?? це що,столиця чи якесь велике місто!?? звичайно,люди краще будуть сідати на ківерцівські чи інші маршрутки по 1 грн.,яких в нас є достатньо...і тролейбус по 1 грн...я краще сяду в маршрутку,ніж в той холодний тролейбус,і ціна однакова(ну крім що для студентів)
Юка Показати IP 18 Листопада 2009 09:53
До seal: цілковито з вами погоджуюся, я мала на увазі, що депо й до того було збитковим, а маршрутки йому принесли нові борги не лише по зарплатні, але й лізингові умови слід виконувати. а у приватника набагато розв'язаніші руки, ніж у комунальника
seal Показати IP 18 Листопада 2009 10:11
to Юка. Згідний. Але ж комунальнику крім розрахуватись по лізингу хочеться ще й собі в кишеню щось покласти. Причому кладуть всі. Вчора особисто спостерігав, як кондуктор 15 маршруту на ділянці від Варшавського ринку до Київського майдану тричі продала один і той же квиток різним пасажирам, ще й наказувала їм, що слід казати, коли зайдуть контролери. І це непоодинокі випадки. Ось і виходить, що від маршруток лише збитки, правда, лише для комунального підприємства.
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 13:06
І тарифи підняли і всеодно людей з підприємства звільняють. Та не їздять люди, бо у них самих грошей бракує. А як будуть студенти, то хіба деякі наважаться прокататись - стипендії їм теж не світять.
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 13:10
to seal - так це ж зрозуміло. Зарплати нормальної кондукторам не бачити ще довго, тому і виживають як можуть. Страйком все одно нічого не добитись, а так хоч якийсь лівак буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus