USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Черга в луцькі дитсадки зменшиться

2 Серпня 2012 13:46
Приблизно на дві сотні дітей більше відвідуватиме луцькі дитсадки нового навчального року. В обласному центрі 1 вересня відкриються 9 додаткових груп у 8 дошкільних навчальних закладах.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому під час чергового засідання 2 серпня.

Як зауважив начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк, по одній додатковій групі буде у дитсадках №1, 6, 22, 23, 33, 34, 37, а також дві ‒ у ДНЗ №19.

Для належного функціонування додаткових груп, відповідно до рішення виконкому, введено додаткові штатні одиниці: 18 ‒ вихователів, 7,5 ‒ помічника вихователя для дітей віком від 3-ох років та 4,5 ‒ помічника вихователя для дітей віком до 3-ох років.

Крім того, повідомив Гребенюк, на ремонти приміщень, де розташовуватимуться додаткові групи й їх оснащення з міського бюджету передбачено й наразі освоюється майже мільйон гривень.

Нагадаємо, за даними управління освіти міськради, на початок червня у черзі в луцькі ДНЗ – близько півтори тисячі дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А де? Показати IP 3 Серпня 2012 12:19
А де можна глянути місця розташування ДНЗ? Сайт Луцької міськ ради за цим посиланням: http://www.lutsk.ua/citizen/education посилає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus