USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міськрада каже, що дитсадки Луцька не переповнені

8 Липня 2014 15:29
Інформація про те, що чергові дитсадки в місті переповнені, не відповідає дійсності, стверджують у Луцькій міській раді.

На думку чиновників, чергові садочки справляються з покладеними функціями.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Луцької міської ради сьогодні, 8 липня.

Нагадаємо, у Луцьку практично усі дитсадки йдуть на вимушені літні канікули. Відтак до вересня функціонуватимуть лише шість дошкільних навчальних закладів. Та батьки такій ідеї не раді, бо кажуть, що місць в закладах не вистачає.

Однак твердження про те, що чергові садочки переповнені – несправедливе, кажуть в міськраді. Перший заступник міського голови Святослав Кравчук повідомив, що в чергових садочках передбачено 2110 місць.

Та заповнені вони заледве на половину, переконує він.

Так, 2 липня в чергових садочках виховувалась 951 дитина, 4 липня – 1163 дитини, а вчора до ДНЗ батьки привели 1051 дитину, тож садочки заповнені приблизно на 50%.

«Проблем немає ніяких. Тому надалі просимо звертатися до управління освіти, і ми дамо відповідь на подібні заяви наших громадян», - зазначив Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 8 Липня 2014 16:02
Відколи стали платити грошову допомогу на дітей, то дітей значно побільшало і все народжують і народжують, а щоб садки нові чи школи відкривали інтенсивно щось не чути, то цікаво, як за такого "розкладу", ці заклади можуть бути не переповнені, гумові вони чи що?
Тарас до Я Показати IP 8 Липня 2014 17:34
дітей не треба робити заради грошей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus