USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чергової хвилі грипу в Луцьку не буде, - Кошель

17 Лютого 2010 16:54
Протягом тижня на грип та гострі респіраторні захворювання захворіло 1 860 лучан, із них – 1 200 дітей.
У коментарі «ВН» начальник управління охорони здоров’я Луцької міськради Федір Кошель запевнив, що третьої «хвилі» грипу в місті не очікується.
«У нас, на відміну від інших областей, не було і другої «хвилі» грипу. На Волині епідемія грипу тривала з 1 листопада по 1 грудня. Потім було сезонне підвищення захворюваності на грип та гострі респіраторні захворювання», - сказав Кошель.
Він нагадав, що епідеміологічний поріг становить 142 хворих на 10 тисяч населення у Луцьку.
Чиновник сподівається, що люди і медики, навіть, якщо розпочнеться третя «хвиля» грипу, уже будуть готові до боротьби із хворобою.
«Лікарні та аптеки забезпечені масками та медикаментами. Запаслися ліками і городяни - тепер не знають, куди дівати. Більшість лучан уже перехворіла на грип», - зауважив Федір Кошель.
Він зазначив, що нині в луцьких лікарнях немає хворих із пневмонією, котра забирала життя лучан і волинян узимку. За словами чиновника, у шести областях поки що перевищений епідеміологічний поріг.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus