USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДАІшників закликали працювати з пішоходами

12 Листопада 2013 09:53
Більше співпрацювати з пішоходами закликав працівників УДАІ перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

«Хай проводять роботу не тільки з тими людьми, які керують машиною, а й з пішоходами. Сьогодні о 5 годині вже темно практично, автомобілів купа. У школі дитину вчать «ти повинен перейти на переході», а мамочка тягне дитину там, де хоче перейти дорогу. Подивіться, що робиться на проспекті Перемоги, інших вулицях міста. В центрі аналогічна ситуація – поставив машину, «хлопнув» дверима і пішов під колеса. Стає де хто хоче, об’їжджає хто як може, і от маємо на Воїнів-Інтернаціоналістів випадок», - зазначив Святослав Кравчук під час оперативної наради, що відбулася 12 листопада.

Він наголосив, що працівникам УДАІ не потрібно стояти на Набережній та «ловити, хто поїде на зелену стрілку» та нарікати на те, що є лише два патрулі. На його думку, варто їздити містом та займатися парковками, переходами, тими, хто їде на червоне світло.

Обурення першого заступника міського голови викликало також те, що вантажівки продовжують безперешкодно їздити через центр міста, руйнуючи відремонтовані дороги та погіршуючи екологічну ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 12 Листопада 2013 10:31
Правильно. А то замінили знак розвороту біля Північного ринку - водії за звичкою розвертаються, а ДАІшники "пасуться". Найчастіше з водіями "домовляються" за кілька секунд, а вкрай рідко протоколи оформляють (для звітності напевно). Цікаво поспостерігати... І хоча зовсім поруч пішоходний перехід, на якому водії майже ніколи не зупиняються, діти не можуть перейти дорогу,- даішників це мало хвилює. У них є значно прибутковіша справа і легша - більше і швидше можна заробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus