USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських силовиків закликають бути з народом

3 Лютого 2014 12:00
Президія Волинської обласної Народної Ради звернулася до працівників правоохоронних органів, військовослужбовців, суддів та прокурорів, співробітників силових структур із проханням зайняти свідому позицію і не виконувати злочинних наказів, які можуть призвести до трагічних подій та кровопролиття на Волині.



У зверненні припустили, що «на службі у нинішнього режиму перебувають цілі зграї «гопників» і «тітушок». Аби не допустити подальших арештів і переслідувань активістів Майдану, Народна Рада Волині закликає силовиків не піддаватися тискові з боку влади і перейти на бік народу.



«Бути опорою режиму, що грабує Україну і довів націю до межі катастрофи, чи стати на бік повсталого народу – вибір залишається за вами! Наважтеся на мужній і достойний вчинок, відчуйте свободу та повагу до себе – переходьте на сторону народних час!» - ідеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ось вам Показати IP 3 Лютого 2014 12:07
Як неісуюча ,незареєстрована ,невизнана ,незаконна структура яка є НІЧИМ може звертатися до офіційних структур??? ЦЕ чистої води показуха для тих хто ведеться на подібних придурів.
Патриот Показати IP 3 Лютого 2014 12:15
Люди, в это трудное время не будьте равнодушными! Если вы видите, как бьют работника милиции, прокурора, судью — не проходите мимо! Подойдите, успокойте людей, объясните, что это неправильно! И покажите, как бить правильно.
Милосердний... до Патриот Показати IP 3 Лютого 2014 12:48
100% в точку.
з яким народом Показати IP 3 Лютого 2014 13:04
З яким народом?! Злодій і гвалтівник - теж народ. З ним бути? Цілуватися з алкашами і гопниками? Міліція, як силова структура, не може бути з народом і не повинна бути з політиками. Вона просто повинна захищати і гарантувати громадський порядок.
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2014 14:04
А де ти міліцію бачив, це вже давно му_ра!!!!!! І ти напевно один із них!!!!!!
Іра Показати IP 3 Лютого 2014 15:09
Народна рада - клоунада! Ніде не зареєстрована організація не може диктувати, що кому робити. Ті хто входять до цієї структури демонструють свою тупіть для потенційних виборців!!! Робіть висновки за кого голосуєте шановні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus