USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де у Ківерцях дозволили сезонну торгівлю

18 Червня 2013 16:26
Із метою упорядкування сезонної торгівлі на території міста Ківерці та повнішого задоволення потреб населення товарами сезонного попиту, виконавчий комітет міської ради визначив для проведення сезонної торгівлі плодоовочевою продукцією та баштанними культурами на території міста, - йдеться на сайті Ківерцівської міської ради.

Зокрема з великогабаритних транспортних засобів (автофургонів) овочами можуть торгувати на вулиці 17-ого Вересня (площадка біля ВАТ «Ківерцівське РТП», на площі Чорновола, на розі вулиць Залізниця та 17-го Вересня, а також на вулиці Кравчука біля гуртожитку.

Своєю чергою, з лотків, автопричепів, палаток, столів, малотонажних транспортних засобів та інших засобів пересувної мережі дозволили торгівлю на вулиці 17-ого Вересня (навпроти ринку біля магазину будівельних матеріалів, магазину «Меблі» та магазину «Супутник-2», на площі автостанції (площадка біля аптеки, площадка біля магазину «Оленка», площадка біля магазину «Альтермода» та на площі Чорновола.

Також сезонні торгові точки зобов’язані забезпечити вільний прохід пішоходів по тротуарах, щоденно прибирати об’єкти торгівлі із території, утримувати в належному санітарному стані прилеглу територію в радіусі 10 метрів від об’єкта торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Червня 2013 22:54
Дуже цікава, корисна та змістовна інформація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus