USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де взяти гроші на відселення людей з аварійного будинку у Луцьку

21 Травня 2013 14:46
Вирішити питання мешканців аварійного будинку на вулиці Кондзелевича, 5, у Луцьку можна за кошти з місцевого бюджету.

Про це повідомили у Міністерстві фінансів України у відповідь на звернення депутатів Волинської обласної ради щодо виділення коштів з державного бюджету для усунення ситуації щодо руйнування та непридатності до проживання мешканців будинку по вулиці Іова Кондзелевича, 5, у Луцьку.

Зауважимо, депутати Волиньради зверталися із цим питанням до Міністерства культури. Та представники центральної виконавчої влади у відповіді на звернення облради написали, що будинок № 5 на вулиці Іова Кондзелевича у Луцьку хоч і є пам'яткою архітектури національного значення, однак, не знаходиться на балансі установ, що належать до сфери управління Міністерства культури України.

Перший заступник Міністра Анатолій Мярковський відповів, що згідно зі статтею 71 Бюджетного кодексу України, на будівництво і придбання житла окремим категоріям громадян спрямовуються капітальні видатки бюджету розвитку спеціального фонду міських бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
235 Показати IP 21 Травня 2013 14:57
Всі будинки на вулиці Кондзелевича є аварійними та о основномунепридатними для проживання, тільки мешканці самотужки намагаються спасти своє житло. Хоча не завжди виходить! Але влада на звернення мешканців не реагує, тобто доки не заваляться та не придавлять когось, то влада не зреагує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus