USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк передбачить кошти на засвічення ялинки в Прилуцькому

21 Листопада 2019 13:25
На відзначення новорічно-різдвяних свят у Луцьку цьогоріч просять додатково передбачити 300 тисяч гривень.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповіла директорка департаменту Тетяна Гнатів, необхідно внести зміни до Програми розвитку культури в місті Луцьку на 2018–2020 роки.

Ще цього року планують передбачити 300 тисяч гривень на новорічно-різдвяні свята, зокрема на засвічення ялинки, відкриття різдвяної майстерні, облаштування галереї просто неба «Різдво», підготовки фестивалю «Різдво в Луцьку».

Тетяна Гнатів відзначила, що, попри те, що фестиваль традиційно відбудеться в середині січня, уже цього року готуються листівки, запрошення, афіші тощо.

Голова комісії, депутат Борис Смаль зауважив, що по програмі необхідно передбачити кошти і на відзначення Різдва та Нового року в Прилуцькому. Він запропонував виділити 100 тисяч гривень із цією метою.

Окрім того, 300 тисяч гривень планують передбачити, зокрема, на новорічні подарунки діткам по Програмі надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018–2020 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 21 Листопада 2019 17:03
З якої це радості за наші сплати податків?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus