USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Декілька держслужб у Луцьку хочуть «переселити»

10 Липня 2013 11:53
Підрозділи Державної міграційної служби, Держкомзему та Держреєстрслужби планують розмістити у приміщенні, де знаходиться ЦНАП Луцька.
Про це повідомила заступник директора департаменту ЦНАП у місті Луцьку Алла Грабко під час засідання за «круглим столом» 10 липня.
За її словами, за підсумками першого тижня роботи у ЦНАПі вдалося надати послуги уже приблизно 250 особам. Так, лише 3% охочих висловити свою думку щодо роботи закладу оцінили її негативно.
Більшість послуг є безплатними, утім, є й такі, для яких встановлений реєстраційний збір.

До відкриття ЦНАП залучали не лише держслужбовців, але й громадські організації. Однією з них стала ВОГО «Фонд місцевого розвитку».

Керівник проекту «Впровадження Центру муніципальних послуг у Луцьку як інноваційного механізму обслуговування громади міста» цієї громадської організації Петро Верзун зауважив, що наразі спілкування влади і громади потребує нового формату, необхідно відійти від стереотипів, що і намагатимуться зробити у ЦНАП. Так, під час реалізації проекту, який стартував у жовтні 2012 року, намагалися зробити все для того, щоб досягти максимум результату, затрачаючи мінімум зусиль.

Так, для «запуску» ЦНАП намагалися використати кращі практики інших міст, модернізувавши їх. Зокрема, за допомогою напрацювань вдалося обладнати сучасною оргтехнікою 12 робочих місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Показати IP 10 Липня 2013 12:42
Не можуть ніяк обійтися без платних послуг. Це вже в крові у українців, совєтський стереотип, за якусь "бумажку" треба платити. Бюрократи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus