USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили службу «для людей». ФОТО

2 Липня 2013 14:03
Відкриття Центру надання адміністративних послуг дасть можливість спростити процедуру надання послуг населенню та підвищити їх якість.

Таку думку висловив Луцький міський голова Микола Романюк під час відкриття ЦНАП, яке відбулося у Луцьку 2 липня.
Новий підрозділ функціонуватиме у приміщенні на вулиці Лесі Українки, 35.
Участь в урочистому відкриті центру взяли участь голова Волинської ОДА Борис Клімчук та Луцький міський голова Микола Романюк, начальник УМВСУ у Волинській області Олександр Терещук, начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський та голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк, посадовці, депутати та інші запрошені.
Мер Луцька зауважив, що Центр створили для того, аби покращити якість надання адміністративних послуг і пришвидшити процес отримання необхідних дозвільних документів.
Своєю чергою, губернатор Волині додав, що головне у сьогоднішній події не власне відкриття приміщення, а «начинка», маючи на увазі працівників підрозділу та нові технології, які вони використовуватимуть під час роботи, що може покращити умови для ведення бізнесу на Волині.
На думку Бориса Клімчука, ці нові методи дозволять знизити рівень корумпованості під час надання адмінпослуг. Тож, у контролюючих органів буде менше роботи, - звернувся він до присутніх під час заходу правоохоронців. «Нехай наші справи будуть максимально чистими», - побажав очільник Волинської ОДА.
Після нагородження причетних до відкриття ЦНАПу, відбулося вручення символічного ключа від приміщення директору департаменту ЦНАП міста Луцька Ларисі Карп'як головою наглядової ради будівельної фірми «Луцьксантехмонтаж-536» Віктором Чорнухою, урочисте перерізання стрічки та, власне, огляд приміщення.














Так, на першому поверсі розміщується адміністративна зала з рецепцією, кабінетом прийому громадян керівництвом міськради та керівниками виконавчих органів влади міськради, дитяча кімната, кабінет директора ЦНАП, копіцентр та надають банківські послуги.























На другому поверсі – дозвільний центр, відділ реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції, відділ управління майном комунальної власності, відділ звернень громадян та група оперативного реагування «15-80».





Третій поверх – у розпорядженні управління земельних ресурсів, управління містобудування та архітектури, які лишень «переселяються» у нове приміщення.
На останньому четвертому поверсі розмістили управління розвитку підприємництва та реклами, котельню, бухгалтерія та конференц-зала.

Окрім того, приміщення облаштували так, аби воно стало зручним для кожного мешканця міста, в тому числі для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Як розповіла Лариса Карп'як, у Центрі надаватимуть 196 адмінпослуг. Утім, за словами начальника дозвільного центру Юлії Соломко, наразі актуальними є лише 50 з них.
Загалом прийомом документів займатимуться 9 кваліфікованих адміністраторів, 7 держреєстраторів та ще 7 державних реєстраторів. Посадовець спрогнозувала, що прийом триватиме в середньому 15 хвилин.
У межах заходу Микола Романюк та Борис Клімчук підписали меморандум про співпрацю щодо організації надання адмінпослуг між ОДА та міськрадою, де визначили перелік послуг, які надаватимуть у Центрі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
окко Показати IP 2 Липня 2013 16:12
А де вакансії?Чому цього не надано було простим лучанам,дані, можливість?
Оккові до окко Показати IP 2 Липня 2013 16:30
Ти такий наївний, чесне слово. Кум-кума, брат-свата...
Таня до окко Показати IP 3 Липня 2013 10:18
Штат міської ради не розширювали, це все працівники відповідних служб виконкому.
зараз Показати IP 2 Липня 2013 16:38
робота чекає(правильно вище написано)кум,сват,брат або за "бабло"дужееее велике.
сороковець Показати IP 3 Липня 2013 00:30
совдепія процвітає
Лучанка Показати IP 3 Липня 2013 14:29
Шаноні читачі! Освідчені люди знають, де публікуються оголошення про початок конкурсу на відповідні посади. Створення ЦНАПу - це європейський підхід до обслуговування громадян міста. А ви подумайте, яку користь кожен із вас може принести місту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus