USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати Луцькради мірялися язиками

24 Жовтня 2013 13:51
Якої довжини депутатський язик, продемонстрував один із членів комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Під час емоційного обговорення питань формування порядку денного сесій міської ради міським головою словесні перепалки депутатів перейшли до дій.
Заступник голови комісії, нині головуючий, депутат Андрій Осіпов запропонував затвердити систему формування порядку денного. З його слів, очільник міста свідомо ставить найбільш спірні й найбільш важливі питання у кінець списку.
«Важливі питання залишаються в кінці списку, на пообідню частину чи на друге пленарне засідання. Частина депутатів може уже піти, всі втомлені. Питання, внесені мною, Микола Романюк завжди ставить в кінці, це доконаний факт», - повідомив депутат.
Депутат Богдан Шиба запропонував, щоб першими у порядок денний були включені депутатські запити та запитання, потім питання бюджетні, потім ті, які стосуються соціально-економічного розвитку, далі мають розглядатися питання правоохоронних органів та надзвичайних служб, а решта питань має включатися в порядку реєстрації. Депутати також пропонують вдвічі зменшити час для виступів та співдоповідей.

Крім того, на розгляд наступної сесії підготують проект рішення, згідно з яким депутатів зобов’яжуть пояснювати причини своєї відсутності на сесіях. Інформацію розмістять на сайті міської ради.
«Часом депутати втікають з сесії як щурі, і дякувати богу, що не як скунси», - зазначив депутат Богдан Шиба.

Дуже емоційно відреагував на подібні пропозиції депутат Анатолій Бірюков. Він зазначив, що не треба обмежувати права луцького міського голови у тому, як формувати порядок денний.
«Міський голова формує проект переліку згідно закону, а на сесії можна змінити порядок розгляду питань», - зазначив депутат.

На слова Андрія Осіпова «всі знають, що у Бірюкова довгий язик», якими попросив колегу скоротити виступ, Бірюков продемонстрував свій мовно-речовий орган. Мовляв, його язик не надто довший за язик Осіпова.

Як Волинські Новини повідомляли раніше, міськвиконком прийняв рішення про представлення до нагородження Бірюкова орденом «За заслуги» III ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СВС Показати IP 24 Жовтня 2013 14:51
Это их уровень.На большее они не способны..........
Лапуля Показати IP 24 Жовтня 2013 15:04
Старенькі з язичками довгенькими мають сидіти дома і робити щось хороше, а не смішити людей.
Баба ЛАРА Показати IP 24 Жовтня 2013 15:20
а коли вони будуть чимось іншим мірятись?
13 до Баба ЛАРА Показати IP 24 Жовтня 2013 16:52
ніколи-бо це їхні найдовші органи
кеша Показати IP 25 Жовтня 2013 16:43
ося дає "жизні", відстоює права "наближених" до себе і своєї шайки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus