USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати проти ротацій у комісії Луцькради

20 Лютого 2014 12:47
Не всі депутати міської ради погоджуються на зміни у складі депутатській комісії з питань ЖКГ міськради.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 20 лютого.

Депутати розглянули питання зміни голови комісії з питань житлово-комунального господарства. Нагадаємо, нині головуючий - депутат Роман Бондарук. Його пропонують замінити депутатом Василем Грибом.

Утім члени комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму проголосували за те, щоб залишити головою комісії з питань ЖКГ Романа Бондарука. Мовляв, і голови ОСББ в Луцьку проти такої ротації.

«У нього є досвід цієї роботи», - зазначив депутат Тарас Бас. Двоє з трьох присутніх членів комісії проголосували за цю пропозицію.

Натомість, кандидатуру на посаду голову комісії з питань законності, етики та регламенту Андрія Буя «молодіжна» комісія підтримала одноголосно. Нагадаємо, він має очолити комісію, оскільки попередній голова - Андрій Калахан - помер минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus