USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати проголосували за питання «Скорпіон-сервісу». ОНОВЛЕНО

30 Жовтня 2013 17:22
У Луцькій міській раді не підтримали проект рішення, що стосувався припинення договорів оренди двох земельних ділянок торгово-пішохідної зони, що розташовані на вулицях Карпенка-Карого та Кравчука і які орендує ПФ «Скорпіон-сервіс».

Проект рішення «Про припинення договорів оренди землі для будівництва та обслуговування торгово-пішохідної зони та для обслуговування торгових кіосків» не підтримали під час 46-ої сесії Луцької міської ради, що відбулася 30 жовтня.

Депутат Богдан Шиба пропонував колегам припинити на підставі Закону України «Про оренду землі» договір оренди двох земельних ділянок.
«Обидві земельні ділянки колись виділили фірмі «Скорпіон-сервіс» для будівництва торгового ряду. Ситуація кардинально змінилася, нині власниками кіосків є приватні підприємці. Вони не змогли оформити документи, тому що реєстраційні служби їм не зареєстрували права на той час. Перший договір уклали в 2002 році, термін завершення оренди - 2012 рік. Друга ділянка виділена на більш тривалий термін, та ж сама ситуація – її виділили для будівництва торгового ряду фірмі «Скорпіон-сервіс». Нині там розташовані торговельні споруди інших осіб», - повідомив депутат.

Вирішити конфлікт та «поставити крапку у знущанні над підприємцями» закликав і депутат Сергій Григоренко.

Проект підтримали лише 23 депутати, отже рішення не прийняли.

Проте на цьому баталії у сесійній залі не припинялися.
Приблизно о 17.30 депутат Сергій Григоренко попросив колег повторно повернутися до голосування за питання та продемонструвати спроможність солідарно ухвалювати рішення. Хоча і з другої спроби «за» проголосував лише 31 народний обранець, таким чином депутати припинили договори оренди землі для будівництва та обслуговування торгово-пішохідної зони та для обслуговування торгових кіосків, що розташовані на вулицях Карпенка-Карого та Кравчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 30 Жовтня 2013 17:28
Земля належить Скорпіону, а бариги з будами поводяться,як рейдери.
підприємець Показати IP 31 Жовтня 2013 09:12
Торговий центр у Ковелі теж належть "Скорпіону-буд" (Токарському) який вкрав у Західінкомбанка кредити понад 20 млн.грн. а я чесний вкладник і нічого не можу забрати !! Чому з цими підприємствами постійні проблеми, де прокуратура і менти ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus