USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дерева можна рубати лише за розпорядженням Шиби

28 Квітня 2010 18:02
Просто так дерева в обласному центрі Волині рубати не можна, - для цього треба розпорядження міського голови Богдана Шиби.

Під час засідання постійно діючої комісії з контролю за зеленими насадженнями у Луцькраді йшлося про те, що минулого року у Луцьку зрубали понад тисячу старих дерев. Від початку 2010 року уже зрізали 695 дерев - 600 із них на вулиці Набережній.

«Половина із інших зрубаних дерев росла на прибудинкових територіях, це переважно фруктові дерева. Ще необхідно зрубати 300 дерев», - сказав заступник начальника відділу екології Анатолій Гламазда.

Начальник відділу з благоустрою міста департаменту ЖКГ Луцької міської ради Ольга Люфт зауважила, що просто так дерева зрубувати не можна. Мовляв, для цього необхідне розпорядження міського голови і проведення тендеру, котрий і визначить, яка організація буде зрубувати дерева.

«Зараз дерева вже не можна зрубувати, вони почали вкриватися зеленим листям. Потрібно зрубувати взимку», - додала Люфт.

Під час сьогоднішнього засідання комісії розглядали питання зрізання 16 дерев. Кожен випадок комісія розглядала окремо, вивчаючи ситуацію по фотографії. Зазвичай, ці дерева ростуть на прибудинкових територіях і гіллям затуляють світло мешканцям будинків або заважають в’їзду до дворів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лісник Показати IP 28 Квітня 2010 19:18
А хто декілька днів тому зрізав нормальні живі тополя біля ТЦ "Варшавський"? - Пушкин???
Я Показати IP 28 Квітня 2010 22:15
Я зрізав і шо?
Олена Кузьмич Показати IP 29 Квітня 2010 11:52
І всьо ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus