USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Держава не дає Луцьку грошей

12 Серпня 2010 09:10
При плані надходжень до бюджету міста у 274,3 мільйона гривень до міської казни надійшло 257,4, при цьому з держбюджету не дійшло близько шести мільйонів гривень.

Про це 12 серпня під час засідання виконкому луцької міськради повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Центральні органи влади не додали міському бюджету кошти, які повинні були б піти на рахунки «Луцького підприємства електротранспорту», субсидії та інші платежі.

Член виконкому Григорій Пустовіт побачив у цьому політику та назвав це «саботажем» з боку держави.

Загалом за словами Єлової найбільшим наповнювачем бюджету став податок з доходів населення, який складає 86,9 мільйонів гривен при плані в 106,3 мільйона. Зменшили податкові зплатежі в порівняні з минулим роком підприємства «Вопак-трейд», «Райффайзен банк Аваль», «Агроконтракт», «Укрсоцбанк». Збільшили – ДП «Мотор», ВАТ «Луцьк-КРК», «Луцьктепло», «СКФ-Україна».

У другому кошику надходжень найбільші доходи приніс податок з плати за землю. Він становить 13,9 мільйонів гривень, що більше в порівнянні з минулим роком на 1,3 мільйона гривень.

У зв’язку з недоотриманням бюджету забезпечити видатки вдалося лише на 90,5%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 12 Серпня 2010 09:36
Дали 250 мільйонів гривень і недодали 6 мільйонів саме тих що мало йти на Луцьке електротранспортне підприємство? Підписані гроші були, чи що? Не можна з інших статей витрат взяти по проценту, щоб повіддавати людям зарплати, які вже пів року винні? Ой щось дуже вони вже каламутять з тими тролейбусниками
Вікторія Показати IP 12 Серпня 2010 12:53
250 млн гривень Луцьк заробив сам, а не отримав з державного бюджету. Уряд Азарова-Тигіпко відверто плює на Лучан та й всю Волинь загалом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus