USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дітей на Волині не пускають у садок

30 Травня 2013 12:40
Половина дітей у волинському селі не можуть піти у дитячий садок, хоча у приміщенні пустує цілий поверх.

Мешканці села Озірці Горохівського району вже 2 роки оббивають пороги різних інстанцій, аби домогтися, щоб у готовому дитсадку для їхніх дітей відкрили додаткову групу,- пише ТРК Аверс.

Наразі у селі Озірці місцевий садочок відвідує 23 малюки. Дошкільна освіта не охоплює біля 25-ти дітей відповідного віку. Серед них, мовляв, не одне маля з багатодітних родин. У ДНЗ є два випускники, тому звільняється така ж кількість місць, проте цього замало. За рік у селі стало на 16 маленьких волинян більше. Через 3 роки ці діти теж мають іти у дитсадок.

Приміщення ж дозволяє вмісти більшу кількість вихованців - там пустує цілий поверх. Його, звісно, необхідно частково відремонтувати та замінити старі вікна.

Люди скаржаться, що не можуть повернутися на робочі місця, бо прив’язані до малечі.

Місцеві мешканці зверталися у районне управління освіти, але там повідомили, що не вистачає коштів на оплату додаткових ставок вихователя та няні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus