USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дівчат з найтоншою талією визначали на «Михайлівських вечорницях»

24 Листопада 2013 09:36
На свято Михайла бібліотека-філія №3 міста Луцька спільно з клубом провели вечорниці. На заході частували домашньою випічкою, жартували, гадали та проводили конкурси.
Саме з свята Михайла українці розпочинають організовувати вечорниці. Зазвичай вони відбувались удома у старших жінок. Тож організатори теж слідували традиції, а тому свято зібрало разом різні покоління жінок та юнаків, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».
Так, ведучі розповідали про традиції та звичаї, проводили цікаві конкурси. Зокрема, визначали, у якої дівчини найтонша осина талія, найдовша коса та найчорніші очі. Також учасникам подарували гілочки, які мають принести удачу.
Під час Михайлівських вечорниць гадали на долю та визначали, які найкращі риси в хлопців та дівчат.
Зі сцени лунали й цікаві жарти. Парубки підготували доробок гуморесок Павла Глазового. Також бібліотекарі напекли чимало смаколиків, якими частували присутніх.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus