USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцьких спудеїв розважатимуть під час фестивалю. АФІША

19 Вересня 2013 13:22
Унікальний студентський фестиваль «Lutsk for students» планують започаткувати для студентів-першокурсників вишів Луцька.

Лідер студентського самоврядування і студентських рад вищих навчальних закладів обласного центру схвалили ініціативу голови Волинської обласної Колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України Ольги Кревської організувати фестиваль для першокурсників «Lutsk for students».
Першокурсники вищих навчальних закладів Луцька, які бажають взяти участь у заходах першого такого фестивалю, мають зареєструватися у соціальній мережі вконтакте.
На кожен із заходів можна буде потрапити лише 50-ом студентам. У програмі – перегляд футбольного матчу луцької «Волині» та маріупольського «Іллічівця», дні відкритих дверей в спортивно- розважальних закладах, відвідини Луцького замку і облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка, дегустація млинців у «Діснейпарку».
Домовилися організатори і про екскурсію на стадіон «Авангард», і зустріч із гравцями футбольного клубу «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 19 Вересня 2013 14:18
Така якість афіши, що із збільшенням нічого не розбереш.
Rec до Читач Показати IP 19 Вересня 2013 14:58
Змінили! Дякуємо!
Ого! до Rec Показати IP 19 Вересня 2013 15:07
Вже розмазана. Але при натисканні, замість збільшення - от диво - зменшується. Ще крок до вдосконалення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus