USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

До Народного віча у Луцьку залишилась година

1 Грудня 2013 12:00
Народне віче проти встановлення диктатури Віктора Януковича скликають у Луцьку опозиційні політичні сили та активісти наметового містечка луцького Євромайдану.
Народне віче «НІ - ДИКТАТУРІ» відбудеться сьогодні, 1 грудня, о 13 годині на Театральному майдані.

«Ситуація у Києві, а саме побиття євромайданівців та розгін євромайдану «Беркутом» говорить про те, що влада налаштована агресивно знищити наше з вами право мітингувати і обирати європейський вибір. Очевидно, що президент дав добро на цей розгін. Влада усіма методами намагатиметься нас утискати і розігнати, побити і посадити! Тому всі на майдан. Потрібна підтримка кожного!» - закликають організатори.
Опозиційні сили Волині закликають волинян до загальної мобілізації та готовності їхати до Києва для захисту України.
«Чотири меседжи, які треба донести до кожного:

1) Приходьте на майдан! Будь-коли. Головна збірка – Народне віче «НІ – ДИКТАТУРІ»! Тетаральний майдан, 13:00, 1 грудня. 2) Записуйтесь на Київ. Записуйтесь у волонтери! ПОТРІБНІ ЛЮДИ! 3) Хто має власні авто і може їхати на Київ - приходьте на майдан і забирайте пасажирів!. 4) Ми звертаємося до представників бізнесу. Нам потрібна матеріальна допомога! Просимо підтримати, чим можете! Якщо ви за Євромайдан!», - йдеться у зверненні.

До слова, У Києві на віче йдуть багатотисячні колони.



Як передає «ICTV», в в парку імені Шевченка навпроти головного корпусу Національного університету зібралися кілька тисяч людей. Кількість людей стрімко збільшується. Неорганізовані колони йдуть зі всіх прилеглих вулиць, учасники акції вже перебувають на всіх прилеглих до парку територіях.

Учасники заходу прийшли в неділю в парк іменіШевченка з національними прапорами України, прапорами ЄС, прапорами опозиційних політичних партій «УДАР» та ВО «Батьківщина», водночас лідерів опозиції поки не видно.
Наразі автомобільний рух вулицею Володимирською в районі університету вже неможливий - на проїжджій частині стоять учасники акції. Вони скандують «Банду геть!», грає музика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus