USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Дорогу на Волі знову ремонтуватимуть

2 Березня 2010 10:37
 
Після того, як розтанув сніг, виявилося, що луцькі дороги – у жахливому стані і з вибоїнами.
Луцький міський голова Богдан Шиба під час щовівторкової наради розповів, що у попередні роки дороги були у значно кращому стані, ніж після цьогорічної зими. Цього року з ямами – навіть проспект Волі.
Луцький мер зауважив, що з цього тижня в обласному центрі Волині розпочнуться роботи із благоустрою. Він доручив директору департаменту ЖКГ Івану Кубіцькому розпочати тендери на ремонт доріг. Через місяць за наявності сприятливих ремонтні роботи планують розпочати. За які кошти вони виконуватимуться – поки що невідомо, адже місто працює за тимчасовим фінансовим розписом, і ні міський, ані державний бюджети наразі не затверджені.
«Будемо працювати в екстремальних умовах, на «грані», - сказав Шиба.
Завтра у місті розпочнуться санітарні дні-толоки. Першою приберуть вулицю Набережну, де нещодавно вирубали старі та трухляві дерева.
Із завтрашнього ж дня на вулицях міста працюватимуть прибиральні машини.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Українець Показати IP 2 Березня 2010 11:28
«Будемо працювати в екстремальних умовах, на «грані», - сказав Шиба. Коли ж він працював?Тільки язиком і вміє працювати.Менше красти треба і відкатами займатись,тоді буде якийсь толк.
знаючий Показати IP 2 Березня 2010 13:56
Язиком він дійсно відпрацьовує гарно,якби ж слова та відповідали реальним справам.Чи це помело щось розкаже про те ,скільки поклало в кишеню свою.А на початку своєї каденції,коли дерева ще були високими і звірі говорили,обіцяло ,що все зробить для громади...Якийсь Шиба обіцяв.Збрехало...
citizen Показати IP 2 Березня 2010 18:23
Кожного року мільйони, як не мільярди викидають грошей - іменно викидають, окільки більшу половину з них розкрадають, а на інше роблять те, що навіть дорогою назвати не можна!
Zheniok Показати IP 3 Березня 2010 00:27
шо проспект Волі, ями навіть на набережній є
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 19:19
Це й не дивно, з нашими то зимами, ще й так непогано. От наприклад в Німеччині ця зима була дуже лютою доходило до -15 градусів за цельсієм(знаю, для нас це виглядає смішно), так в них аж 14000 ям утворилося(і для них це вже катастрофа). Але порівнюючи наші дороги з їхніми, то в нас просто одна велика яма))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus