USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Диверсант-самозванець обрізав телефон у багатоповерхівці

8 Грудня 2009 09:22
Луцька міліція впіймала «на гарячому» 25-річного мешканця обласного центру, який відключив від телефонного зв’язку багатоквартирну висотку. З’ясувалося, що псевдо-диверсант у такий спосіб хотів заробити три сотні гривень на кольорових металах.
 
Про шкідництво міліцію повідомили зв’язківці «Укртелекому». Мовляв, із однієї з висоток на вулиці Січовій люди скаржаться на відсутність телефонного зв’язку. Коли прибули монтери, то побачили обірвані та обрізані дроти. Ніби хтось навмисне пошкодив лінію.
 
При огляді місця події слідчі знайшли поліетиленові пакунки. Саме туди ймовірний зловмисник поскладав обрізані телефонні кабелі. За два дні пошуків дільничні інспектори таки вирахували злодія. Ним виявився 25-річний Олександр із Луцька. Його затримали, коли той прийшов до підвалу за пакунками з викраденим металом.
 
 «Це вже не перша крадіжка на рахунку зловмисника. Раніше він уже відбував покарання за крадіжки та шахрайство. Крім того, ми з’ясували, що Олександр причетний до ще трьох подібних випадків» – зазначив начальник ВДІМ Луцького міськвідділу міліції Василь Зінчук.
На допиті хлопець зізнався, що хотів здати викрадені кабелі у найближчому пункті прийому металобрухту. Проти затриманого порушена кримінальна справа. Крадію-диверсанту загрожує до п’яти років тюрми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 12:33
Злодій спростував приказку "Двічі в одну річку не ввійдеш"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus