USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Експерти: Шиба вже почав передвиборчу кампанію, а решта – самовпевнені

21 Червня 2010 12:10
«Виборчим кроком Богдана Шиби» назвали експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу анонсовані виїзні прийоми громадян.

Про це експерти пишуть у щотижневому «Аналітичному підсумку політичних подій тижня: перебіг, висновки, прогнози».

«Про ефективність цієї технології будемо говорити пізніше, але хочеться відзначити, що серед потенційних кандидатів на посаду міського голови, які заявили про свої наміри, Богдан Павлович чи не єдиний, хто вже розпочав активну виборчу кампанію», - кажуть експерти.

«Навіть враховуючи те, що він є діючим міським головою, він намагається працювати на випередження. Якість його передвиборчих кроків не завжди є прийнятною, і тому приклад ситуація на КП «Луцьке підприємство електротранспорту», КП «Зелене господарство» та деяких інших. Однак, дивує відсутність дій інших потенційних кандидатів, яким варто здобувати прихильність виборців», - йдеться у експертному огляді Центру.

«Така поведінка претендентів на крісло міського голови, на думку експертів Центру, свідчить про самовпевненість або намагання останніх завоювати симпатії електорату в «останній тиждень» виборчої кампанії не надто перепрацьовуючись», - вважають аналітики.

«Одночасно з тим йде активна підготовча та «підкилимна» робота. Всі чекають правил (нового Закону) виборчих перегонів і не хочуть допустити фальстарту» - припускають у Центрі політичного аналізу та виборчого консалтингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus