USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Енергофахівці «діагностують» десять луцьких будинків

13 Травня 2010 10:39
У Луцьку розпочато роботу з проведення енергоаудитів.

Впродовж декількох днів у місті перебувають фахівці КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних та громадських будівлях», які є переможцями тендеру на проведення енергоаудитів у житлових будинках та бюджетних установах міста Луцька.
Енергетичні аудити типових будівель міст - партнерів стануть вагомим документом для подальшої розробки муніципальних енергетичних планів. Під час візиту визначено 10 житлових будинків, які мають статус ОСББ та 5 бюджетних установ, на яких буде проведено повне енергетичне обстеження, повідомляє сайт Луцькради.
Виконання енергетичного аудиту має на меті дві основні цілі:
- розробити основу для впровадження заходів з енергетичної ефективності та реновації будівель;
- переконати власників будівель в доцільності впровадження заходів з енергозбереження та продовження виконання робіт по їх впровадженню.
Нагадаємо, що зазначені роботи проводяться та фінансуються у місті в рамках реалізації проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus