USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Футболісти-аматори змагалися для дітей

4 Травня 2010 14:06
У суботу, 1 травня, у Луцьку відбувся міні-футбольний турнір за участі чоловічих та жіночих команд у рамках Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».
Метою благодійного турніру було зібрати кошти для закупівлі медичного обладнання, яке передаватиметься в центр неонаталогії Волинської обласної дитячої лікарні, де перебувають недоношені діти. Організаторами турніру стали Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Асоціація міні-футболу Волині, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, а також Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця».
Участь у турнірі взяли чоловічі команди - «Волвест», «Спорт для всіх», «Молоді журналісти», «ЮрІст» та жіночі – «Центр Ефективної Комунікації», команда Учнівського парламенту міста Луцька «Кульбаби», команда підліткового центру «Ми плюс», а також дівчата з Волинського національного університету ім. Лесі Українки. Перемогу в турнірі здобули команда «ЮрІст» серед чоловіків та жіноча команда Волинського національного університету ім. Лесі Українки.
«Точно дізнатися, скільки коштів зібрали для недоношених діток неможливо, адже для збору коштів виготовляються спеціальні скриньки із пломбами, зняти які можна тільки у банку. Оскільки рекомендований реєстраційний внесок для футбольних команд складав 100 гривень, то футбольний турнір зібрав близько 1000 гривень», - розповіла регіональний представник фонду «Серце до серця» у Волинській області Оксана Лойко.
Довідково:
Починаючи з 2006 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» в усіх регіонах України реалізовується щорічна благодійна акція по збору коштів для закупівлі медичного обладнання, яке передається в безкоштовне користування обласним дитячим лікарням.
Волинська область щорічно бере активну участь у проведенні зазначеної акції. Так, у 2009 році спільними зусиллями представників фонду, громадських організацій, студентських рад, органів державної влади та місцевого самоврядування, бізнес-структур було зібрано 66 188,35 грн.
Цього року акція триватиме з 3 по 23 травня, а кошти збиратимуться для закупівлі медичного обладнання, яке передаватиметься в дитячі неонатальні центри. У проведенні акції активну участь приймають ВОГО «Ми плюс», ВОМГО «Центр Ефективної Комунікації», ВОМГО «Опора молоді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus