USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Генделики навпроти парку стоять без документів, - Козюра

28 Квітня 2010 11:14
Палатки навпроти ВНУ біля входу до центрального парку не мають дозволів на діяльність та продають алкогольні напої без документів.

Депутат Луцької міськраді Андрій Козюра сьогодні під час сесії міськради озвучив депутатський запит щодо законності розміщення так званих «літніх кафе» біля фонтанів навпроти ВНУ.

За словами депутата, встановлені тимчасові палатки не мають дозволів на встановлення та продають алкогольні напої, в тому числі пиво з підвищеним вмістом алкоголю без чеків.

Окрім цього депутат заявив, що незважаючи на заборону грального бізнесу в Україні, у Луцьку він продовжується. Він надіслав запит до міського голови Богдана Шиби, аби прокуратура, СБУ та міліція розібралася в ситуації.
«Гральний бізнес у Луцьку ведеться. Молодь як грала, так і грає. Прошу покарати винних», - заявив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus