USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Глас народу: лучани не вірять у «другий Майдан». ВІДЕО

9 Лютого 2010 17:33
Близько 30 відсотків лучан не прийшло на виборчі дільниці взагалі. Та й коли результати виборів стали для багатьох очевидними, поштовхом до громадського спротиву, як заявляв дехто, це теж не стало.
«ВН» запитали перехожих лучан, як вони ставляться до нинішніх результатів виборів? Та що, на їх думку, може статися, коли оприлюднять офіційні результати волевиявлення? У відповідь – мало не як у «Пісні про зайців»…
Показово, що в опитуванні, яке проводить зараз «ВН» серед читачів, на питання «Як вам результати голосування 7 лютого» на третьому 3 місці – відповідь «Мені все-одно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 9 Лютого 2010 20:15
Нема кого захищати на тих майданах. Варто на майдани іти, щоб скинути все нинішнє керівництво. Отоді б, може, і зявилася б надія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus