USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Головний дорожник України: дороги на Волині - кращі від сусідських

22 Липня 2013 17:37
Дороги на Волині значно кращі, ніж у Львівській області.

Таку думку озвучив Голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко під час візиту на Волинь.

Упродовж дня він оглянув стан автомобільних доріг державного значення, що розташовані на території регіону.

Про це повідомляють у прес-службі Служби автомобільних доріг у Волинській області 22 липня.

«Бажання керівника Державного агентства автомобільних доріг побачити власними очима проблеми на Волинських автомагістралях стало основною причиною візиту посадовця», — розповів начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак, який супроводжував Прусенка у поїздці по області.

«Маршрут Євгена Прусенка пролягав від кордону із Львівською областю через Володимир-Волинський на Луцьк. З обласного центру високопосадовець вирушив на Ковель, після чого відбулася інспекція ще й на трасі М-07 «Київ — Ковель — Ягодин», - зазначають у прес-службі.

Чимало уваги керівник українських дорожників приділив автомагістралям «Піща — Любомль — Верба», «Ковель – Жовква» та «Ковель – Луцьк», які в минулі роки зазнали суттєвих пошкоджень внаслідок інтенсивного використання великотоннажним транспортом, який курсує до кордону з Євросоюзом.

За результатами поїздки у відомстві визначили ділянки дорожнього полотна, на які необхідно звернути особливу увагу, та визначили перелік робіт, що проводитимуть в регіоні у наступні роки.

Зазначимо, що під час оперативної наради 22 липня голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук поділився враженнями від спілкування з Євгеном Прусенком: «Не зважаючи на те, що голова Державного агентства автомобільних доріг стан наших автомагістралей оцінив як значно кращий, ніж у сусідній області, ми не маємо права розслаблятися».

За словами Клімчука, більше уваги треба приділяти мережі доріг місцевого значення - зараз вони далекі від того стану, в якому хотілося б їх бачити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Антон Показати IP 22 Липня 2013 18:31
тільки аварійність зашкалює через стан доріг, от злодюги-брехуни
San Показати IP 22 Липня 2013 20:50
Польща та Білорусія - теж сусіди Волині. Чому б з ними в якості доріг не позмагатися?
вася Показати IP 22 Липня 2013 22:43
.....ди*іл, а Ви не згодні???????????????
Андрій Показати IP 23 Липня 2013 00:45
Ото втішив ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus