USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонери розслідували пограбування у луцькому гуртожитку. ФОТО

7 Серпня 2013 19:00
Прапорщика Сергія Баранецького та молодшого сержанта Іззета Ібрайімова головний міліціонер Волині, полковник Олександр Терещук нагородив грошовою премією, та висловив особисту вдячність військовим правоохоронцям, поінформували у прес-службі волинських правоохоронців.
3 серпня 2013 року військовий наряд Луцької частини внутрішніх військ у складі прапорщика Сергія Баранецького, молодшого сержанта Іззета Ібрайімова та водія солдата Сергія Чернацького на патрульному автомобілі забезпечували охорону громадського порядку в районі 40-го кварталу у Луцьку.
Військовослужбовці отримали виклик про те, що на вулиці Стрілецькій, 6 здійснено крадіжку з проникненням. За лічені хвилини наряд прибув на місце події, де їх чекали схвильовані мешканці гуртожитку. Прапорщик Сергій Баранецький опитав присутніх та з’ясував, що троє молодих осіб зламали замок кабінету завідуючої гуртожитком та ймовірно пограбували його.
Завдяки оперативним діям військового патруля та за допомогою громадян, які проживають у цьому гуртожитку двох зловмисників затримали. Третій підозрюваний разом з викраденим майном зник. Коли патрульна машина від’їжджала від будинку, один із мешканців вказав на чоловіка, який йшов неподалік: «Це він! Він був з ними!». Сергій Баранецький наздогнав молодика і затримав його.
За оперативні дії прапорщика Сергія Баранецького та молодшого сержанта Іззета Ібрайімова головний міліціонер Волині, полковник Олександр Терещук нагородив грошовою премією, та висловив особисту вдячність військовим правоохоронцям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
андрiй76 Показати IP 8 Серпня 2013 00:06
Причому дебош до пограбування?..Журналісти ви хоч трохи відрізняєте одне від іншого чи пишете назви статтей аби писати?..
Віталька Показати IP 8 Серпня 2013 10:01
А дівчинка в формі так нічьо!
вася Показати IP 8 Серпня 2013 11:36
без форми краще
Міха до вася Показати IP 8 Серпня 2013 12:41
А заточка в неї, ніби вона щиро здивована і непойми шо там робить
образа Показати IP 8 Серпня 2013 23:45
А наше пограбування ніхто уже два роки не розслідує. І навіть ніяких реакцій збоку органів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus