USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гуртожитки на ДПЗ змінили власника

23 Квітня 2013 13:50
Кімнати у гуртожитках на бульварі Дружби народів, 2, 4а, 6 перейшли у міську комунальну власність, - йдеться на сайті міської ради.
На численні звернення їх мешканців виконавчий комітет своїм рішенням від 6 березня 2013 року прийняв у міську комунальну власність від ПрАТ «Соціальна сфера» невикуплену частину гуртожитків на бульварі Дружби народів, 2, 4а, 6. Це, мовляв, дало можливість мешканцям приватизувати кімнати, у яких вони проживають.

Прийняттю такого рішення передували неодноразові наради, формування списків мешканців, виїзні зустрічі міського голови з мешканцями цих гуртожитків тощо.
Відповідно до рішення виконкому на ПрАТ «Соціальна сфера» поклали виконання функцій управління, утримання та обслуговування житла, включаючи оформлення документів на приватизацію, допоки не створять об’єднання співвласників будинків гуртожитків для передачі їм вказаних будівель.

Нагадаємо, нещодавно в рамках телепроекту «Діалог з країною» за участю Президента України Віктора Федоровича Януковича на контактну телефонну лінію надійшло три звернення від лучанок, які проживають у гуртожитках на бульварі Дружби народів, 4а та 6. Вони зверталися за допомогою у приватизації кімнат. Від Президента України надійшла позитивна відповідь щодо вирішення цього питання, адже ці гуртожитки вже знаходяться у міській комунальній власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колян Показати IP 23 Квітня 2013 15:39
Не ДПЗ, а ЛПЗ. Підшипниковий завод вже давно перестав бути державним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus