USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ринку в районі ЛПЗ нелегально продають горілку

2 Жовтня 2015 10:39
На продуктовому ринку, що у Луцьку в районі ЛПЗ, несанкціоновано торгують алкогольними напоями.

Про це під час засідання 78-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат Павло Данильчук.

Варто зазначити, що дискусія у сесійній залі розпочалась під час розгляду «земельного» питання про надання згоди підприємцю Загородній Н.О. на передачу в суборенду ТзОВ «РИНОК ДРУЖБИ НАРОДІВ» орендованої земельної ділянки для обслуговування торгових рядів на бульварі Дружби Народів, 2.

«Якщо сімейству Загородніх цей ринок не потрібен, то чому б їм взагалі не відмовитись від нього?», - зазначив депутат Юрій Вега.

Разом із тим, Павло Данильчук зауважив, що на території вищезгаданого ринку недобросовісні торговці незаконно продають спиртне, зокрема горілку.

Й, не зважаючи на те, що рішення про суборенду ТзОВ «РИНОК ДРУЖБИ НАРОДІВ» народні обранці таки прийняли, Луцький міський голова Микола Романюк дав доручення керівникам міліції міста Луцька щодо ретельної перевірки ринку на предмет незаконного обігу алкоголю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанка Показати IP 2 Жовтня 2015 10:55
Так-це дійсно так. Там продають горілку постійно ці баби вже десятиліттями споюють чоловіків. Починають продавати з семи ранку,як ідуть робітники з нічної зміни із заводу ДПЗ. А,головне продають якийсь денатурат уже померли алкаші від цієї трутки. Давно пора цих самогонщиць поставити на місце.Ми жінки уже ходили не раз до них сваритися,то вони нас чуть не побили за ними порука така еге. І, взагалі цей ринок там взагалі не вписується.такий гарний ремонт поробли у нашому районі. все так гарно,дякуємо владі. А там свинюшник один цей ринок.Зробили б гарні лавочки біля "Салюту",посадили б квіти,де можна було б посидіти з дітами, а то одні спекулянти сидять і продають. Сто метрів красивий ,можна сказати європейський ринок,біля німецького заводу.Перенесіть туди цих спекулянтів. Бо вже не можна на них дивитися. Можна піти і купити на цей ринок це недалеко.
007 Показати IP 2 Жовтня 2015 11:03
Облийте їм двері квартир!
Лучанин Показати IP 2 Жовтня 2015 11:08
Якої хурми будували новий ринок на боженка, щоб продовжувати засирати і так засраний район... Задовбав цей шанхай.. скоро на дорогу розростатися почне.. вже в сторону лакшері доростає мафами.. тепер поповзе до гуртожитків..
лучанка до Лучанин Показати IP 2 Жовтня 2015 14:35
Ну знаєш, по перше наш район не заср*ний, а просто чудовий. Це 40 заср*ний-це так.Якщо ти не був на ДПЗ,то поїдь подивися,які там ремонти, в який порядок.А цей ринок там дійсно нікому не порібний от там і срач-це точно. Його давно там виселити і викинути цих спекулянтів, які наглі до беспределу, к і ці продавці самогону. А це,що їх кришує міліція-це також правда. Заберіть цей ринок він там непотрібний,поруч чудовий базар біля німецького заводу.
ГПЗовець Показати IP 2 Жовтня 2015 11:14
А ше є круглосуточна точка на ГПЗ на Бендиліані 1. в другому підьїзді на 7 поверху. тіко сказати пароль на домофон СВОЇ. Незнаю де ірка бере той шмурдяк но мужиків з того дома перемерло дофіга ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Анатоль_ до ГПЗовець Показати IP 2 Жовтня 2015 11:41
Маю апарата та гоню свою екологично чисту, духмяну та смачну!
44444 Показати IP 2 Жовтня 2015 11:52
А для міліції тут не дивина-вони цих "продавців" кришують і беруть данину......
Не тільки там Показати IP 2 Жовтня 2015 12:07
Горілку продають і на "Ювілейному" біля " Сови" , причому майже цілодобово.Тьотки наскільки мають загорілі фізіономії ,ніби вчора з Єгипту приїхали. І дільничі про це знають і мовчать. Напевно недаремно.ю
303 Показати IP 2 Жовтня 2015 12:42
Поясніть, а чому б місту самому не брати оренду а не передавати ринок підприємцям?
дпз Показати IP 2 Жовтня 2015 18:41
там трохи далі ,біля заводу є цілий райвідділ міліції , а горілку продають ті баби і в день і цілу ніч друге десятиріччя .Всі знають це - ви думаєте міліція не в курсі ? Правда за прилавком вони сидять з 1 пачкою туалетного паперу.
покупець Показати IP 3 Жовтня 2015 23:07
Для багатьох підприємців цей ринок вже багато років - місце роботи. Саме тут вони мають змогу заробити на прожиття для всієї родини. Перенести до нім заводу - не є правильне рішення. Допоможіть впорядкувати територію та, що є підприємцям , поверніться лицем до простого народу, не забирайте можливість годувати їм родини!! повірте, стояти там не мед - ні взимку, ні влітку!! а горілкою тут торгують досить давно і міській владі тим паче чути це - не новина. Це проблема всіх ринків!
Лучеськ.. Показати IP 5 Жовтня 2015 23:27
А на ринку біля Лучеська постійно продають горілку з рибного контейнера. Та по генделикам яких на ринку АЖ ТРИ! і ще через дорогу один,де постійно валяються п*яні. Що ніхто не бачить . Це проблема цілого міста . І всі мовчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus