USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Єдиний Центр визначився з кандидатами в депутати до Луцькради

27 Вересня 2010 16:55
В обласній організації партії Єдиний Центр визначили 25 кандидатів у депутати, які балотуватимуться до Луцької міської ради на виборах 31 жовтня.
Процедура висунення відбулась 27 вересня під час загальних зборів Луцької міської територіальної організації партії Єдиний Центр.
Згідно з результатами голосування, до першої п’ятірки потрапили головний лікар Луцької міської поліклініки №1, депутат Рожищенської райради Ігор Гнетньов, начальник Волинської філії Страхової компанії «Укоопгарант», депутат Луцької міської ради Анатолій Бубенщиков, заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Лілія Кревська, директор ТзОВ «КУА Прайм-тайм» Олександр Слабенко та директор Луцького цегельного заводу №1 Ігор Фалюш.
Звертаючись до однопартійців, Гнетньов наголосив, що він балотується в депутати, аби Луцьк отримав «нове, відповідальне і ефективне керівництво». Своїх колег по команді він вважає людьми, які «вміють і можуть робити якісні справи».
Схвально оцінив Гнетньов і висунення лідера волинських єдиноцентристів, депутата облради Володимира Бондаря у кандидати на посаду луцького міського голови.
«Мені довелось втілювати у життя проекти з губернатором Володимиром Нальковичем Бондарем, коли я працював у Рожищенській райдержадміністрації. Наприклад, з його допомогою пологове відділення лікарні завдяки оновленню оснащення, загалом матеріальної бази, зробили кращим, ніж у Луцьку», – розповів Гнетньов.
Єдина жінка у першій п’ятірці кандидатів у депутати від Єдиного Центру, освітянка Кревська висловила своє бачення покращення роботи освітньої галузі в Луцьку. Насамперед потрібно, каже вона, піднімати соціальний статус педагога в суспільстві, і робити це «матеріально і морально».
«Треба повернути дитячі садочки у комунальну власність міста. Бо сьогодні маємо черги і переповнені групи. Слід спланувати повне фінансування шкіл, відновити надбавки педагогам, підключити бібліотеки до інтернету… Важливо забезпечити учнів молодших класів стовідсотковим безкоштовним харчуванням, – висловила свої плани Кревська. – Луцьк буде кращим!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Волинянин Показати IP 27 Вересня 2010 17:10
Хлопці хлопцями, а мадам буде тянути п'ятірку на дно.Коротше кажучи "слабенькое звено" ця пані,а освітяни від неї тільки будуть в глибокому шоці, якщо її виберуть.
ЛітРедактор Показати IP 27 Вересня 2010 19:01
А як вам ще одна білявка,співоча, яка не так давно перебігла в ЄЦ?!?)
ВАУ Показати IP 28 Вересня 2010 02:50
Бізнесмени-геть з садочків!
tyttu Показати IP 28 Вересня 2010 09:05
Якщо Романюку можна бігати з НУ в Сильну Укр - то чого б білявці не збігати... Її ще хоча б зрозуміти можна. А от панові МРЯ діватись нема куди. Тупік-с таваГіщІ! Регоінни через Сильну рулять - бугі-бугі
Оце так Показати IP 28 Вересня 2010 10:12
Щиро здивована, що в команді нема жодного старого пердуна. Дай Боже, вам досягти мети!
Zheniok до Оце так Показати IP 28 Вересня 2010 14:34
взагалі не варто так про старших людей, чисто з етичної точки зору, всіх це чекає, а досвід у владі ненайгірша річ
Міля Показати IP 28 Вересня 2010 20:11
Бондара у банщики! Отам його місце.
Василь Показати IP 30 Вересня 2010 09:42
Дурні гасла невихованих лучан... Що іще чекати в коментарях! А я з багатьма знайомий особисто. Авжеж не гірші за вас, пані Міля (таке вічуття внутрішнє підказує). а якщо зумів Бондар їх довкола себе зібрати, то серед банщиків йому явно не місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus