USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Каналізацію на малоомелянівському масиві зроблять через рік-півтора

20 Вересня 2013 09:41
З мешканцями Малоомелянівського масиву, які неодноразово скаржилися на підтоплення району через відсутність каналізації, зустрівся луцький міський голова Микола Романюк.
Градоначальник пообіцяв присутнім, що до 1 жовтня буде завершено проект господарсько-побутової каналізації Малоомелянівського масиву. Крім того, будуть розробляти й проект зливової каналізації. Кошти на проектувальні роботи виділили з міського бюджету.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ БУДЕ КАНАЛІЗАЦІЯ НА МАЛООМЕЛЯНІВСЬКОМУ РАЙОНІ ЛУЦЬКА? АНАЛІТИКА
«За попередніми підрахунками на реалізацію проекту будівництва господарсько-побутової мережі необхідно близько 12 мільйонів гривень. А це – немалі кошти. Я буду звертатися до Кабінету Міністрів України з проханням передбачити фінансування будівництва каналізаційної мережі на масиві у Державному бюджеті», - поінформував Микола Романюк.

«Реалізація проекту будівництва побутово-господарської каналізації складе 1-1,5 роки. Роботи розпочніуть у наступному році», - додав він.

Виступив перед присутніми й директор Волинської філії НДІ «Проектреконструкція» Анатолій Доротій, який поінформував присутніх про технічні особливості проекту побутово-господарської каналізації.

Виготовленням проекту підключення до центральної мережі кожного з будинків займатимуться власники.

Однак, мешканці району таким проектом не задоволені, адже, на їхню думку, він не досконалий, включає не усі вулиці, де останні на схемі мають місце під колишніми назвами.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вован Показати IP 20 Вересня 2013 14:22
візьміть у Бідзілі попереднє напрацювання і здешевите проект !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus