USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Канатні» розваги у Луцьку на Пасху відміняються. ФОТО

4 Травня 2013 18:00
Екологічно-розважальний об’єкт «Екологічна стежка здоров’я» у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відкриють після Великодня.

Як повідомив у коментарі «Волинським новинам» монтажник нового атракціону, наразі «канатна дорога» функціонує у тестовому режимі. А офіційне відкриття відбудеться 8 травня.

Нагадаємо, відкрити «Екологічну стежку здоров’я» планували в кінці квітня.

Туристично-екстремальний об’єкт розмістили поблизу «Пташиного гаю», що у центральному парку Луцька. Так, на різній висоті над землею на деревах уже встановили майданчики, між якими натягнули канатні доріжки, троси, підвісні мостики, шини та сітки.

Ціна однієї «подорожі» для дітей становитиме 10 гривень, для дорослих – 20 гривень. Є й вікові обмеження: зайнятися «канатними» розвагами дозволяється лише малюкам, які старші 3 років.

Відповідно до віку пропонуватимуть і маршрут прогулянки.








Під сумнівом і функціонування нових атракціонів, які планували запустити вже на Великодні свята. Так, наразі у частині центрального парку Луцька, де знаходяться дитячі розваги, стоїть вода.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ursa Показати IP 4 Травня 2013 19:15
А чё, неплохой такой аквапарк получается, чего б не открыть, пока есть возможность? ;)
007 Показати IP 5 Травня 2013 13:09
Христос Воскрес! З нетерпінням чекаю відкриття цієї еко-стежки. Постійно відвідую наш центральний парк, тож вже бачив її (стежку) наживо, -класно! При цьому всі ці площадки на деревах кріпляться в "обхват" стовбура, тобто не цвяхами, шурупами... молодці! До речі, сьогодні був з сином в парку - майже всі атракціони працюють, лише декілька трохи підтоплені. Певно, весь тиждень працівники цього парку помпою воду відкачували, ефект непоганий.
Міліція Показати IP 6 Травня 2013 13:40
Трікуша шакала, на нари!!!!
Максим!!! Показати IP 7 Травня 2013 15:24
Доречі дуже цікава ідея...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus