USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Казкові персонажі вітали луцьких дітей. ФОТОРЕПОРТАЖ

1 Січня 2014 19:00
Святковий настрій дітям, у чиїх батьків не завжди є можливість влаштувати свято, дарували у Луцьку.
Свято для дітей із малозабезпечених сімей влаштували 1 січня у «RingDJCafe». Дітей, батьки яких нечасто мають можливість влаштувати для дитини свято вдома, вітали довгоочікувані новорічні казкові персонажі Дід Мороз та Снігуронька. Захід, який організувала Луцька міська рада, відбувся за фінансової підтримки підприємця Андрія Покровського.
На дітей чекали різноманітні розваги – для них виконували новорічні та різдвяні пісні, влаштовували цікаві конкурси та ігри. Дітлахи залюбки водили хороводи з улюбленими новорічними персонажами, відгадували загадки. Наприкінці заходу кожну дитину запрошували розповісти вірш Діду Морозу та отримати подарунок. Також дітей пригощали солодощами. У образи Діда Мороза, Снігуроньки та інших персонажів втілилися актори акторської студії Тетяни Журавльової. Декілька десятків дітей отримали у подарунок канцтовари. Аналогічну акцію організовували торік, цьогоріч вона відбудеться також у день Різдва Христового, 7 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus