USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Керівника луцького коледжу перевірила міліція. ДОКУМЕНТ

8 Жовтня 2013 15:41
Офіційну відповідь щодо імовірного порушення законодавства з боку керівника коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримав заявник, депутат облради, Ігор Гузь.

Про це він розповів на офіційній сторінці у соцмережі.

Зокрема, згідно з результатами перевірки представниками Луцького МВ УМВС України в області, кримінально-карних діянь передбачених Кримінальним кодексом України не встановили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
шушварок Показати IP 8 Жовтня 2013 22:11
Ігорко вчергове вс...ся. Куди нести квіти? Можна до ЗАГСу?
директор коледжу Показати IP 8 Жовтня 2013 22:14
Ігорцю, шукай іншу роботу. Харчові технології - то не твоє.
До суду за покльоп Показати IP 8 Жовтня 2013 23:37
Безпідставні звинувачення та проведена кампанія в інтернеті є наклепом, за що передбачена відповідальність за законом, чи не так? То може такий вже правдолюбець і борець за законність Гузь піде сам до суду чи, хоча б, просто вибачиться? Але ж нє, тож треба совість мати, а шо то є таке йому, певно, невідомо...
123 Показати IP 8 Жовтня 2013 23:48
А може тепер перевірити діяльність депутата Гузя? Хібо можна так поливати брудом людей? Може спочатку треба влаштовувати перевірки, дочекатись результатів, а вже потім на цьому піариться? Ні щоб зробити щось для міста позитивне, і таким чином бути на слуху у людей, то воно виділяється скандалами.
N Показати IP 9 Жовтня 2013 19:31
нехай би лучіше розповів, як в Ковелі "голодував" в міськраді під час останніх виборів до ВРУ....через дорогу в кафе
волинянка Показати IP 9 Жовтня 2013 22:12
Гузь,візьмись за розум,бо вся твоя дурня навіть уже не смішна.І, до речі, навчися говорити, а то послухаєш твій виступ на сесії,і думаєш, що це було?
Ирен Показати IP 10 Жовтня 2013 09:44
Диму без вогню не буває.Знає чоловік табличку ділення добре, що нічого не знайшли. Багато що в нього можна знайти.Був колись людиною, але зараз нестерпною.Скілкьи всього у нього осідає,знає тільки він сам. Творить,що хоче. Видно Бог суддя йому буде.За все прийдеться відповідати,жаль,що ми цього не розуміємо
lutchanka до Ирен Показати IP 10 Жовтня 2013 13:40
Якщо ви так добре знаєте, що чинить директор коледжу, то підтвердіть це документально, в іншому випадку - це дзявкання підплотної шавки. те що гузь не має поняття, що таке порядність - загальновідомо: хамидло є хамидло, але чому ви йому уподібнюєтось? .
Ольга Показати IP 10 Жовтня 2013 14:37
А кому він нужен,щось йому доказувати ті,що з ним працюють все добре знають.А в нього криша више криши,доказати щось нереально.Сам влетить прийде час.Всі добре знають про чинуш з вишів їх побори і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus