USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хіт сезону серед мерів – СD із успіхами Луцької міськради

17 Грудня 2009 16:12
Асоціація міст України, яка заохочує муніципалітети до новаторства, записала на СD своєрідний посібник для мерів - диск «Кращі практики місцевого самоврядування». На диску вміщена інформація про здобутки та ноу-хау Луцького міськвиконкому. Половина накладу вже стала хітом серед подібних чиновницьких підручників.
 
Загалом асоціація міст записала півсотні електронних посібників. Їх роздаватимуть керівникам місцевого самоврядування в усіх областях України через представництва АМУ. Відтак, більшість мерів міст і містечок держави зможуть за комп’ютером переймати досвід луцьких чиновників.
 
Як повідомила заступника директора регіонального відділення асоціації на Волині Ірина Омельчук, на диску уніфікована інформація щодо регламентації роботи та організації діяльності місцевої ради та її виконавчих органів. Наведені приклади вдалого стратегічного планування та успішна тактика інвестиційної політики територіальних громад. Також роз’яснений практичний менеджмент та навчальні програми для службовців місцевого самоврядування.
 
«У наступному році Волинським регіональним відділенням буде створена експертна рада, що спеціалізуватиметься на економічних, юридичних та соціальних питаннях. Відділення допомагатиме представникам територіальних громад у вирішенні проблем місцевого значення», - зазначив заступник луцького міського голови Микола Іванюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
seal Показати IP 17 Грудня 2009 16:22
Оце так здивували. Ноу-хау? Здобутки? Це, що про наше місто? А що є багато бажаючих перейняти досвід? Мені тоді просто шкода населення тих міст і містечок.
Куратор Показати IP 17 Грудня 2009 16:34
Цікаво було б подивитисьна цей диск. Піаритись наша влада вміє - це всі знають. В "Л.З." так один одного розхвалюють, аж гай шумить. А реальної картини покращення життя мені особисто, щось не дуже видно (правда, може, не туди дивлюсь, то розверніть хоч хто небудь!).
VSC Показати IP 17 Грудня 2009 17:27
Что правда, то правда. То Антон-ворюга сидел три срока, то Палыч с Полесья. Наобещали много, а результатов - мизер.
Юка Показати IP 17 Грудня 2009 22:03
До Куратор: "Л.З." вибору немає, адже безпосередньо підпорядковується міській раді та міському голові. кого ж їм хвалити, як не своїх годувальників
Юка Показати IP 17 Грудня 2009 22:06
щодо інвестиційної політики - як на мене - повна маячня. щось не пригадую за останній час грандіозного інвестора.....
Юка Показати IP 17 Грудня 2009 22:12
seal, 17 грудня, 16:22: головне, вміти грамотно подати інформацію. навіть з багна можна цукерку зробити
OrestN Показати IP 17 Грудня 2009 22:20
а що ви усі на наше начальство накинулись? назвіть по порядку недоліки! нехай ваша критика буде конструктивною, тоді щось зрушеться!
seal Показати IP 18 Грудня 2009 00:31
До Юка 17 грудня, 22:12. Зробити, в принципі, то можна. Проблема лиш в тому, що не всі її проковтнуть.
seal Показати IP 18 Грудня 2009 00:34
До OrestN/ А, що у Вас погляди кардинально помінялись? Щось я не пам'ятаю жодного Вашого позитивного коментаря щодо нашої влади.
OrestN Показати IP 18 Грудня 2009 11:26
яка влада - така і думка народа. а майстрам епістолярного жангру не просто тупо критикувати а конструктивно
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 11:32
До OrestN: а коментар стосовно критики інвестиційної політики вас не влаштовує? пригадайте хоча б одне капіталовкладення хоча б у один проект у Луцьку від якого б всі люди ахнули і сказали: оце влада молодець, інвестора хорошого знайшла, таке добре діло лучанам зробила" а розповідати усім (на диску) про успішну тактику інвестиційної політики - це і є, на мій погляд, недоліком.
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 19:09
Невже в Україні немає кращих прикладів для наслідування. Це ще нашим чиновникам треба диски презентувати і переймати досвід колег.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus