USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук розказав «першачкам» де вони будуть через 11 років. ФОТО

1 Вересня 2010 13:12
На святі «Першого дзвоника» 1 вересня у Луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького голова Волинської ОДА Борис Клімчук висловив переконання, що коли першокласники 2010 року отримуватимуть атестати, Україна вже буде повноправним членом Європейського Союзу.
Урочистості у школі через дощ проводилися не як зазвичай на сходах до центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а в актовому залі.
Невелике приміщення не змогло вмістити усіх охочих, тому на лінійці були присутні переважно «першачки», яких у цьому році - 120, а також випускники та їх батьки.
Частина учнів слухала свої перші уроки у кабінетах. Перший урок має назву «Будуємо нову Україну. Будуємо нову Волинь». Розважали гостей свята духовий оркестр, а на урочистостях працювало не менше чотирьох професійних фотографів.
Окрім Клімчука почесними гостями стали начальниця управління освіти Луцькради Анжела Масиник, Генеральний консул Республіки Польща у Львові Кшиштоф Савіцький, представник німецької учнівської делегації, яка прибула до Луцька.
У вітальному слові директор гімназії Олександр Мишковець сказав, що вчителі обов’язково любитимуть та навчатимуть першокласників і будуть ставитися до них, як до власних дітей.
Борис Клімчук, який вже більше 20 років не вчителює, хоч за освітою – педагог, побажав учителям терпіння та здоров’я. Він також вказав, що радіє запрошенню у школу, бо перебування в гімназії для нього як акумулятор, потужний заряд енергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
думайте Показати IP 1 Вересня 2010 13:45
Навіщо діток обманув? Через 11 років на Волині буде генерал-губернатор Донбасії Клімчук, а в Луцьку - староста Романюк. Думайте люди...
Учень Показати IP 1 Вересня 2010 14:28
А тато казав, що через 11 років я, як і зараз, буду в ж...
Ястребок Показати IP 1 Вересня 2010 15:34
Учень! Тато сказав тобі правду. Хотіли у Європу - потрапили в ж... Отака наша доля. Якщо не хочемо в ж... залишатися, треба лицем до сестри-Росії повертатися. Уявляю, який гамір зараз зчинять "свідомі", але що вдієш.
Волиняка Показати IP 1 Вересня 2010 18:19
Ястребок-то, засланий!
дідо Показати IP 1 Вересня 2010 19:19
ШО ЦЕЙ САМОДУР КЛІМЧУК ЗАБУВ У ШКОЛІ..? ПОПІАРИТИСЬ ЗАХОТІВ...
перпетуум мобіле Показати IP 2 Вересня 2010 08:27
От же ж старий енерджайзер - і на фестивалі під сто грамів погоцає, і звіздюлєй роздасть кому треба, і кому не дуже, і дітям збреше на 1-е вересня, і на телеканалах попіариться... Амфетаміни?
Ястребок Показати IP 2 Вересня 2010 10:15
Волиняка, це ж ким я засланий? Не повіриш - у минулому десятилітті я був таким правовірним націонал-патріотом, що нині аж згадувати страшно. Богу дякувати, потім зрозумів, що й до чого. Без "засланості"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus