USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кому належить сміття у Старому місті? ФОТО. ВІДЕО

7 Липня 2013 10:55
У Старому місті — нове самовільне будівництво. Про черговий самобуд сповістили місцеві мешканці, які, кажуть, вкрай обурені будівництвом у їхньому дворі. Адже це обмежило доступ до їхнього помешкання.

Завідувач відділу давньої історії Волинського краєзнавчого музею Михайло Вашета констатував факт проведення самочинних земляних робіт на охоронній території заповідника, яка наразі є нововиявленою пам’яткою археології. Він також підтвердив, що роботи здійснено без участі науковців.

Жодного дозвільного документу, який би давав право на будівництво чи реконструкцію, в забудовників не виявилося. Вони мали лише передпроектну пропозицію фасадів.

Зауважимо, багато років комунальний будинок, на місці якого постала новобудова, був у жахливому аварійному стані. Люди за його утримання платили, але ремонту так і не дочекалися.
Навколо - гори дров і різноманітного мотлоху, що, кажуть мешканці, роками «росли» біля стіни сусіднього будинку - пам’ятки місцевого значення.

За фактом порушення підготовлене чергове подання в прокуратуру Луцька про відкриття кримінального провадження щодо ряду кримінальних злочинів, зокрема посадовими особами, які повинні були здійснювати контроль за охоронною зоною, згідно з їхніми службовими обов’язками.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus