USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лучани плачуть від комунальників, а Романюк виправдовує свої служби

4 Грудня 2013 17:38
Зарплати не збільшуються, а ціни на комунальні послуги скачуть вверх. У Луцьку мешканці нарікають на комунальників. Зокрема, зі слів багатьох лучан, співвідношення ціна/якість – невідповідні. У багатьох людей левова частка зарплати витрачається на оплату різних послуг за житло. Були нарікання інтерв’юерів на неприбрані під’їзди, прибудинкові території, протікання дахів, підтоплення підвалів. Луцький міський голова Микола Романюк виправдовує свої служби, мовляв комунальна сфера сьогодні – радянський віджиток, а для необхідної модернізації не вистачає коштів.

Своїми враженнями щодо роботи комунальної служби Луцька діляться з Волинськими Новинами наші краяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 4 Грудня 2013 18:55
Не заважайте Романюку страйкувати. Домахались зі своєю комуналкою, ви усі-радянські віджитки. А він - єуропеєць.
Дульсінея Показати IP 4 Грудня 2013 19:00
Шановні, панове журналісти! Запрошую Вас не профспілкові збори колективу ДКП "Луцьктепло", які відбудуться о 15 годині 30 хвилин, 5 грудня 2013 року, у актовому залі підприємства за адресою: м. Луцьк, вул. Гулака-Артемовського, 20. На зборах, які намагаються провести у напівтаємному режимі будуть розглядатись питання: - узаконення, через затвердження нового Колективного договору, довготривалого протиправного отримання деякими керівниками 30-50 відсоткових надбавок; - узаконення протиправної зміни штатної структури підприємства, яка навіть не погоджувалась із міським головою та головою профкому підприємства; - узаконення самовільного скорочення 40 відсотків працівників підприємства, яке було проведено шляхом погроз та ультиматумів; - внесення до нового Колективного договору пунктів, які обмежують права працівників підприємства; - усунення з посади голови профкому, як такої, що перешкоджає керівництву підприємства грабувати працівників та наживатися за рахунок підприємства. На профспілкові збори офіційно запрошений міський голова Микола Романюк. Є сподівання, що він не відвернеться від проблем комунального підприємства та його працівників і прийде на ці збори, та особисто побачить, як заступник директора ДКП "Луцьктепло" Тетяна Казачек з комунального підприємства зробила власну офшорну зону. Почніть Європу з себе, прийдіть на збори, та допоможіть припинити свавілля керівництва ДКП "Луцьктепло" та зупинити грабіж комунального підприємства. Слава Україні!
Семен до Дульсінея Показати IP 4 Грудня 2013 21:02
Давно пора гнати ту шмару Козлячек, розвалила усе підприємство та будоражить колектив. Пане Романюк повпливайте на ситуацію та звільніть цю псевдогоспідарницю.
Романнюк Показати IP 4 Грудня 2013 22:05
Та я г***к, мені байдуже на цю комуналку, аби собі грошей нагребсти та сину з бізнесом допомогти!
я Показати IP 15 Липня 2014 11:09
тоді хай романюк поділиться своїми грішми,не збідніє,в нього їх багато!ще яку небудь афьору придумає щоб збагатитись на бідних людях.або хай сам за 100гр.без усякої допомоги місяць прокормить сімю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus