USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ковельських школярів звозили у Німеччину

12 Червня 2013 16:01
Школярі з Ковеля відпочивали у німецькому місті Вальсроде.

Про це повідомили у прес-службі Ковельської міської ради.

Так, дітей під час подорожі супроводжував голова благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля» Міхаель Хааке, який спеціально для цього приїхав у Ковель.

Впродовж року німецький благодійник займався підготовкою до оздоровлення українських школярів – шукав родини, кошти на транспорт, контролював оформлення необхідних документів.

Під час зустрічі з Міхаелем Хааке міський голова Ковеля Олег Кіндер подякував йому за турботу та допомогу в організації відпочинку для юних ковельчан. Олег Олексійович зазначив, що міська влада усіляко підтримує подібні ініціативи і готова допомагати в їх реалізації.

Провести школярів до Німеччини зібралось чимало ковельчан. Заступник міського голови Ігор Прокопів побажав дітворі приємних вражень, цікавих знайомств та щасливого повернення додому, а також передав для бургомістра Вальсроде Сілке Лоренс запрошення на святкування Дня міста Ковеля.

Цьогоріч мають можливість відпочити у Німеччині 60 ковельчан: 40 школярів відправились у Вальсроде, 20 - у Барзінгхаузен. Для них подорож до Німеччини - це надзвичайна подія. Діти мешкають в родинах, їх огортають турботою і любов’ю чужі люди, проте зовсім скоро вони стають хорошими друзями та зберігатимуть ці стосунки надовго.

На оздоровлення до Німеччини їздять діти пільгових категорій. Ініціаторами такої безкорисливої діяльності у Вальсроде є Міхаель Хааке, у Барзінгхаузені – Лілія Бішофф. Впродовж 20 років у Німеччині побували понад півтори тисячі ковельських дітей. Традиція продовжується з року в рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus