USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Краса у Луцьку вимагає темряви: нові електроопори, та без світла

5 Жовтня 2013 12:21

Подарунок напередодні Дня незалежності влада Луцька зробила лучанам, які мешкають на вулиці Сагайдачного, 5. Тут нарешті замінили стовпи з ліхтарями. Радощам мешканцям просто не було меж, адже з дня на день, як вони думали, їм увімкнуть нове світло. Проте, як виявилось, зарано раділи. З новацією прийшла суцільна темінь. Повідомляє ТРК «Аверс».

Дворами наосліп. Свято Дня незалежності, місцевим цьогоріч запам’яталося неабияк. Саме з серпня, чи не кожен мешканець вулиці щодня носить з собою ліхтарик.

Мешканка будинку на Сагайдачного Тетяна Сивоха розповіла: «Там були старі стовпи, але вони хоча б світили, а після їх заміни в нас пропало світло і в дворі і на вулиці. А вулиця - там яма на ямі. Дійти до церкви, або садочка неможливо, були ями, а тепер ще й темно».

Та це не єдиний сюрприз, який дістався мешканцям від нових ліхтарів: «В нас квартиру обікрали в цей період тому, що з тої сторони було темно. На неодноразові звернення на гарячу лінію ніякої реакції нема… Відповіді ніякої немає, і це дзвонила не тільки я одна, це було в день 40 звернень і ніякого результату. Ми до сьогодні не отримали нічого. А з кожним днем все темніше і темніше», - поскаржилася пані Сивоха.

Нещодавно «до повного щастя» ще й вкрали кабель. Звідки ноги ростуть мешканці знають напевне.

Мешканець будинку Сагайдачного, 5 Володимир з цього приводу зазначив: «Я бачив машину, а точніше тракторець, а цей транспорт закріплений за нашим сьомим жеком. І я бачив, як стояв оцей тракторець, люди згортали оцей дріт, куди він далі поїхав ніхто не знає, бо ніхто цього не скаже і не признається, а тому є підозра, що це саме працівники сьомого жеку… Я думаю, що це робота їхніх рук».

У «Луцьксвітлі» мешканців Сагайдачного, 5 постійно «годують» обіцянками та все бідкаються, що нема грошей.

Тетяна Сивоха зауважила: «Зараз бійся вийти з хати, бо темно так, і ніякої реакції ні від міського голови, ні від «Луцьксвітла» нема, бо вони сказали, що вкрали 100 метрів кабелю».

Коли ж на цій вулиці нарешті загоряться світильники, спробували з’ясувати і журналісти, однак, цього у «Луцьксвітлі» не коментують, бо директор Олександр Ковпак зараз у відпустці. Замість нього - головний інженер, щоправда, і він розповідати будь-яку інформацію категорично відмовився, без шефа - «ні пари з вуст».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus