USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - оксамитовий сезон на шуби

24 Червня 2014 21:01
Народна мудрість радить «готувати сани влітку, а воза - взимку». Те ж можна сказати і про шуби. Ви зауважите, мовляв, на небі сяє жарке сонце, яка вже тут шуба? Як мінімум, купальник! Однак, як показує практика, найзручніша та найвигідніша пора для купівлі цього омріяного усіма жінками хутряного виробу - саме літо. Розібратись, чому саме так, допомогли консультанти із магазину «Світ шкіри та хутра», що є першою національною Українською мережею. Знаходиться цей магазин-салон у Луцьку, в торговому центрі ПортCity.
Так, гардероб справжньої модниці важко назвати довершеним, якщо у ньому відсутнє м’якеньке хутряне щастя - шубка. Саме вона здатна додати шарму будь-якій леді та зробити панянку схожою на справжню королеву. Однак, як відомо, натуральна шуба – задоволення не із дешевих. Але що ж вдіяти, якщо бажання бути стильною та особливою - вище будь-яких матеріальних перепон? Утім, так званий «оксамитовий сезон» буває не лише для любителів позасмагати на морському узбережжі, а й для модниць.
Адже знижки на шубки у літній сезон просто таки космічні. Зокрема, у мережі магазинів «Світ шкір та хутра» з нагоди відкриття - додаткова знижка на весь асортимент ще 10%.
Варто додати, що працівники торгового закладу практикують індивідуальний підхід до кожного, навіть найвибагливішого клієнта. Обираючи потрібну модель, сміливо розраховуйте на додаткову знижку. Адміністрація магазину переконує, що завжди піде вам назустріч.
Також шубку, яка найбільш припала до душі, можна взяти у кредит або в розстрочку на дуже вигідних умовах. Погодьтесь, не всюди невгамовним модницям надають таку можливість. Й не потрібно перейматися, що виріб, який ви уподобали, забере більш спритна й платоспроможна пані..
Окрім шубок та шкіряних курток, асортимент продукції передбачає й хутряні жилетки, шапки, рукавиці, сумки та пуховики. До слова, вартість такого «хутряного щастя», як шуба, - від 2500 гривень, зручний пуховик вартує від 1200 гривень. Для того, аби побачити «хутряний рай» на власні очі, не потрібно їхати за кордон або в мегаполіс. Достатньо всього лиш завітати до салону-магазину «Світ шкіри та хутра», що знаходиться у ТРЦ ПортCity та, отримавши якісну і ненав’язливу консультацію від професіоналів, нарешті придбати шубу своєї мрії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Аліна Показати IP 25 Червня 2014 00:10
А цей МКМ хіба не з росії?Я не підтримую окупантів!
my_gift до Аліна Показати IP 25 Червня 2014 09:42
Я теж. Треба організувати в Сибіру референдум за приєднання до України. Тоді хутра стануть українськими :-))))))
анонім Показати IP 25 Червня 2014 11:01
маленькі зарплати а вони шубами хизуються ...............................
Сонячна Показати IP 25 Червня 2014 11:17
шубу не купують за офіційну ЗП..Шубу дарують!!!!
Джулія до Сонячна Показати IP 25 Червня 2014 15:10
Минулого квітня придбала мутонову шубку до п'ят за 4000 грн. За рік цю суму відкласти реально.
жуть Показати IP 25 Червня 2014 11:24
Если бы все эти шкурки могли кричать.... Только д**а может напялить на себя вещь ради которой была отнята жизнь невинного животного.
Аліна Показати IP 26 Червня 2014 17:07
Краще носити, ніж їсти...А на рахунок , що МКМ - російський бренд, дорогі мої, ви помилилися. МКМ - одна з перших українських торгових марок, яка спеціалізується по реалізації хутра та шкіри!!!!!
Юра Показати IP 15 Липня 2014 20:22
а в Рівному дешевше !!!
наташа Показати IP 11 Січня 2016 18:42
Де в Рівному дешевше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus