USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Креативне відеовітання вчителів від луцьких школярів

5 Жовтня 2014 22:22
Луцькі школярі приготували своїм педагогам креативне відеовітання. У ньому взяли участь більше 80 школярів, а текст привітання оформили на 73 листівках.

Так, школярі Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 24 - технологічний ліцей», вітаючи вчителів, стрибали, прогиналися під перекладиною, вилазили на гойдалки й скакали один через одного.

«Дорогі вчителі! Ми щиро вітаємо вас з Днем вчителя. Бажаємо вам щастя, здоров’я, терпіння, натхнення, успіхів, частіше посміхайтеся, залишайтеся такими добрими та чуйними.

Дякуємо за незабутні миті нашого шкільного життя. За цікаві уроки, мудрі повчання. Дякуємо вам за все, чому ви нас навчили.

Пробачте нас за помилки, на яких ми вчимося. Ми ніколи не забудемо ваше хороше ставлення. Ми пишаємося, що навчаємося у найкращій школі. Ми вас любимо», - звернулися вони до викладачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Не заздри Показати IP 5 Жовтня 2014 23:11
Молодці! Чудова ідея і втілення! Недаремно вчитеся:) Успіхів!
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2014 23:20
А з квiтами як? Знову на АТО?
????????? Показати IP 6 Жовтня 2014 10:02
до не заздри..МОЛОДЦІ???? оті дві дівки, що імітують побиття третьої - це чудова ідея...недаремно вчитеся???? якісь недоумкуваті дівулі!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus