USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Лучанам немає чим дихати

18 Червня 2013 12:11
Від жомової ями, розташованої на території Гнідавського цукрового заводу, не лише поширюються неприємні аромати, а й випаровуються отруйні речовини. Про це Луцькому міському голові Миколі Романюку лучани повідомили вчора, 17 червня, під час особистого прийому, - пише Волинський інформаційний портал.

Лучани, які проживають поблизу Гнідавського цукрового заводу, скаржились градоначальнику на жахливий аромат, що поширюється від жомової ями, розташованої на території цукрового заводу. Люди запевнили, що їм немає чим дихати, особливо підвечір. Також вони зауважили, що неприємний аромат поширюється разом із випарами аміаку, які вкрай шкідливі для здоров’я. Крім того, навколо жомової ями завжди рояться комахи, котрі теж несуть загрозу здоров’ю людей.

За словами містям, цей жом можна використати в господарській діяльності, що стало б найраціональнішим вирішення проблеми.

Своєю чергою, Романюк погодився, що це дійсно серйозна проблема, однак зауважив, що вирішити її наразі важко через розподіл обов’язків між санітарною та ветеринарною інспекціями.

«В обов’язки одної ця проблема вже не входить, а в обов’язки іншої вона ще не входить», - наголосив Романюк, однак пообіцяв розібратись із проблемою найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus