USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам подобаються графіті на стінах будівель. ОПИТУВАННЯ

26 Вересня 2013 18:00
Кожен лучанин щодня на своєму шляху бачить графіті. Вуличні художники розмальовують стіни, пишуть зізнання в коханні – так вони самовиражаються. Проте, чи подобається це решті мешканців?
Задля відповіді на це питання, видання «Комунальний патруль» здійснило Інтернет-опитуванння. Як виявилося, молоді подобаються графіті. Найбільшу кількість голосів (63 %) віддали за те, щоб вуличні художники малювали гарні та цікаві картини, а не будь-що. 10% погодилися, що будь-який малюнок – це круто. Абсолютно проти графіті виступили 6% опитуваних, а 8% - сумніваються у доречності вуличних малюнків.
Своїми думками із нами поділилися перехожі Олександр та Лілія, яким уже за 35 років. «Як на мене, графіті це теж свого роду мистецтво. Тож кожен такий витвір повинен бути красивим», – стверджує Лілія.
Олександр, своєю чергою, вважає, що малювати всілякі брутальності та непристойності, або ж псувати історичні райони міста – це неправильно.
А от пані Олена, жінка пенсійного віку, висловила невдоволення, що стіни під її вікнами розмальовані дивними написами.
Автори графіті стверджують, що хочуть зробити місто яскравішим, надати йому барвів та кольору. Але існують й інші «майстри» - хулігани, які заради розваги пишуть на стінах. Тому, перш ніж іти з балончиком фарби до стін будинків, варто навчитися малювати і те, що «радує око».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олежик Показати IP 26 Вересня 2013 22:36
Хай до мамки на кухню зайде і напише якусь йухню на стіні - мамка швидко з нього все "самовираження" виб"є =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus