USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лучанам розказали про історію кіно. ФОТО

14 Вересня 2013 17:39
Віртуальну виставку кінообладнання побачили відвідувачі клубу дозвілля, який знаходиться на вулиці Драгоманова, 1. На жаль, відвідувачами стало всього двоє людей.

Організатор заходу Віталій Поліщук запевнив, що запрошував на зустріч людей, які не на словах знають про кіномистецтво. Але з нагоди Дня українського кіно всі були зайнятими. Та й у клубі зазвичай збирається по сорок чоловік. Може, після літа ще не всі поприїжджали, припускає він.

«Справжню виставку кінообладнання можна побачити в аматорській студії «Волинь». Скажу чесно, коли дивишся на старовинні кінокамери, якими колись знімали фільми аж дух захоплює. У нас всього лише віртуальні фото», - розповідає про експозицію хлопець.

Віталій Поліщук розповів про історію кіномистецтва, про тонкощі роботи з кінокамерою. Каже, він з друзями сам пробував долучитися до створення невеличких фільмів. Опісля відвідувачі виставки подивилися фільм «Пропала грамота» з Іваном Миколайчуком у головній ролі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus