USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани влаштували владі день ганьби

27 Грудня 2013 10:47
Висловити ганьбу тим, хто переслідує людей за їхні переконання, зібралися лучани навпроти будівлі прокуратури.

Мітинг відбувся поблизу наметового містечка навпроти будівлі прокуратури Волинської області 27 грудня.

Мітингувальники тримали плакати з гаслами «Конституція гарантує право на мирні зібрання», «Амністія у силі, припиніть судилище!», «27 грудня 2013 день ганьби», а також прапори України та опозиційних політичних партій. Вони вимагали припинення політичних репресій, виконання закону про амністію, що вступив у силу відучора та відставки прокурора Волинської області, начальника УМВС у Волинській області та голови облдержадміністрації.

Частина мітингувальників колоною вирушила до приміщення суду, де о 9.30 розпочинався процес над активістом Луцького Євромайдану Миколою Собуцьким.

«Відкриті кримінальні справи проти шести активістів Євромайдану. Сьогодні відбувається суд над Миколою Собуцьким, який було призначено вчора ввечері. Тобто, коли дізналися, що відбуватиметься акція, зрозуміли, що ми завжди ходимо під суд до своїх побратимів, в такий спосіб прийняли рішення, щоб менше людей прийшло сьогодні на цю площу. Ми підтримаємо нашого побратима, але частина людей буде тут і доноситиме свою позицію до людей, які причетні до політичних репресій на Волині. Організаторами цих репресій є прокуратура та УМВС у Волинській області, тому вимогами наших мітингів є відставка прокурора області Андрія Параки та начальника міліції області Олександра Терещука», – звернувся до учасників мітингу координатор Луцького Євромайдану Володимир Бондар.

Він розповів мітингувальникам, що міліціонери сьогодні змушені виконувати вказівки генералів, а ті, своєю чергою, отримують вказівки від представників організованих злочинних угруповань.

На думку мітингувальників, політичні репресії не обійшлися і без голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, тому його відставку також вимагали протестувальники. У заході не змогли взяти участь Ігор Гузь, який перебуває під домашнім арештом, та Богдан Шиба, який не має права брати участь в зібраннях згідно з рішенням суду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Міля Показати IP 27 Грудня 2013 11:30
Знаю Бондара, але не бачила давно, ну й наїв морду. Чи то так майдан допомог.
пустомеля до Міля Показати IP 27 Грудня 2013 12:48
Якщо добре знаєш то він твій друг. А є приказка "Скажи хто твій друг і я скажу хто ти!" Тобто два чоботи пара, що ти пишеш на замовлення, що Бондар, який поміняв кучу партій і хоче до влади. Мабуть це так, і що тут говорити. А з приводу того, "наїв морду" - виведи глисти і у тебе також така буде...
Валя Показати IP 27 Грудня 2013 12:03
до чого тут морда? Слідкуйте кожен за собою і своею сімєю. Невідомо що коо чекае. Це політика а не обси*ання один одного, як сусіди .Правильно роблять що виходять , а то вже таке робиться в країні що й Новий рік не милий
Оля до Валя Показати IP 27 Грудня 2013 12:51
Шкода, що ви не знаєте, що в українській політиці "обси*ання один одного" - це головне! :) А Бондар все не вгамується?:) Стидоба!!!
мурзик Показати IP 27 Грудня 2013 13:11
Налькоич? а куда делась ваша фирма которая вас охраняла...А? и ваш друг из Беркута...А*?и расскажите как вы тренировали людей для таких же провокаций.А? да еще денег не заплатили А? а Булига ваш друг где.А?а еще грузил ваш приятель Беркутовец...людей которые потом отказывались работать на вас.А?..или вы амнезией болеете....еще против вас дело по этому факту откроют...Климчук будет подскакивать аж до потолка...как говорил Берия Судоплатову..Ни кто не забыт ни что не забыто....первые отряды провокаторов тренировала Ю,тимошенко и Луцкие мастера которые еще живы....помнят ..и знают кого и зачем и что они делали.
123 Показати IP 27 Грудня 2013 14:09
А чого не пишете, що ті "любі друзі" скандували "Параку в с....ку!" Що, соромно?
Валерій Показати IP 27 Грудня 2013 22:36
Що влада в нас бандюговська була і є - це знають всі!! Що вичворяли до того і що вичворяють зарас ці клімчуковські...... Чому нам і треба іти до Європи. Європейські стандарти заставлять приймати правильні рішення. І звичайно, не дадуть так красти!!!!!! А якщо підем під кацапів.....!!! Будем сидіти на 1500 ставці і перебирати гуманітарку. А ця свора обнагліє ще більше!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus